EXCLUSIV | Kamara, noul Faimos la Survivor 2023: „Am venit să lupt pentru Leon, el este cel care mă motivează să fiu prezent în acest show”

Publicat: 16 ian. 2023, 11:08 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Kamara este noul Faimos la Survivor 2023! Concurentul spune că a acceptat prezența în competiția filmată în Dominicană, pentru fiul lui, Leon!

Kamara este noul Faimos la Survivor 2023! Concurentul participă la cea mai grea competiție difuzată la Pro Tv în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20.30, de dragul fiului său, Leon. Micuțul are probleme de sănătate, iar tratamentele și operațiile sunt extrem de costisitoare. Astfel, artistul strânge fiecare bănuț pe care-l câștigă, pentru fiul lui.

Kamara, noul concurent la Survivor 2023: „Fac din mine un adversar redutabil pentru oricine”

După ce în urmă cu o săptămână, PRO TV a dat startul unui nou sezon Survivor România cu 12 Faimoși și 12 Războinici, aseară, postul TV a oferit celor de acasă o emisie specială cu multe surprize. Printre acestea s-a aflat și faptul că 2 noi concurenți au intrat deja în show.

În echipa Faimoșilor se află de acum și Kamara, iar înainte de a pleca spre Dominicană, am reușit să mai stăm puțin de vorbă cu el. Iată ce ne-a declarat!

Ce te-a făcut să accepți provocarea Survivor?

Am venit la Survivor să lupt pentru Leon, el este cel care mă motivează să fiu prezent în acest show, îmi dă o putere extraordinară. Asta, plus determinarea pe care o am din naștere de a duce lucrurile până la capăt, fac din mine un adversar redutabil pentru oricine. Trup și suflet pentru Leon!

Ce simți că vei face în această competiție?

Cred că pot câștiga competiția deoarece am experiență, încă mă mai ajută corpul și pentru că am un scop pe care toată lumea îl știe deja și-l voi repeta: Leon!

Ce spune Kamara despre Războinicii și Faimoșii de la Survivor 2023: „Ei vor avea surpriza când mă vor vedea…”

Dacă ar fi să te descrii în doar 3 cuvinte, care ar fi acelea?

Determinat, puternic și experimentat.

Ce te motivează în acest show?

Având în vedere că prima întrebare se aseamănă pentru mine, voi spune pur și simplu… copy paste!

Simți că ai un avantaj acum că i-ai văzut pe Războinici și Faimoși înainte?

Nu văd niciun avantaj dat fiind faptul că nu i-am văzut pe traseu sau în camp, ci am văzut câteva filmulețe de prezentare. Știu cine sunt ei, cu unii am avut de-a face și în trecut, la alte show-uri. Ei vor avea surpriza când mă vor vedea după un timp atât de scurt. Practic… vin de la început, cum s-ar spune și consider că lupta începe împreună. Și o vom duce până la capăt.

„Cel mai mult îmi vor lipsi oamenii pe care-i iubesc, apoi muzica, cinematografia și fotbalul”

Ce îți va lipsi cel mai mult în acest show?

Cel mai mult îmi vor lipsi oamenii pe care-i iubesc, apoi muzica, cinematografia și fotbalul. Printre oamenii pe care-i iubesc, încep cu Leon, este cel care are nevoie mare de prezența mea, fiind cel pentru care și vin la acest show și pentru care mă lupt. Îmi va lipsi și iubita mea care rămâne aici fără mine, pentru care sunt și un stâlp în viața ei, dincolo de partea sentimentală. Dar și prietenii apropiați și echipa mea, naționala artiștilor fotbaliști.

Sursa Foto: Pro TV

Publicat: 16 ian. 2023, 11:08 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×