Ce spune Kamara despre următoarea operație a fiului său: ”Implică niște riscuri”

Publicat: 30 iun. 2020, 15:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Ce spune Kamara despre următoarea operație a fiului său: ”Implică niște riscuri”

Leon, fiul lui Kamara, urmează să aibă parte de o nouă operație. Cântărețul este destul de speriat de riscurile intervenției!

După ce a făcut mai multe operații în ultimele luni, în curând Leon, fiul lui Kamara, va ajunge din nou pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție ce va avea loc în Spania.

Este vorba despre o operație de alungire a mușchilor, iar cântărețul a declarat că este destul de speriat de riscurile la care fiul său este supus.

„E o operație care se face în Spania. Ideea este că a doua zi ne lasă să plecăm, însă există niște temeri pentru noi pentru că este vorba de o anestezie înainte de toate, care implică niște riscuri. Sunt niște lucruri din punct de vedere medical care ne fac să ne punem întrebări, dar tocmai de aceea căutăm niște lămuriri și la alți medici să înțelegem dacă totul este în regulă, dar s-a putea să fie niște chestiuni standard și să ne facem griji degeaba”, a spus el la Antena Stars.

Cântărețul a mai declarat că operația va trebui să fie făcută din opt în opt luni. Artistul spune totodată că aceste intervenții sunt destul de costisitoare, dar în urma campaniilor pe care le-a făcut pe rețele de socializare a reușit să mai strângă din sumele necesare.

”Operația trebuie să se repete o dată la opt luni și se face de două sau trei ori. Sper ca totul să se desfășoare așa cum am prevăzut și Leon să facă progresele pe care toți ni le dorim.

Toate cele trei intervenții costă 15000 de euro, dar mai este și drumul, mai e și recuperarea de după. Sunt foarte multe lucruri. Mai este vorba și de intervenția din SUA care este cea mai scumpă și care cu tot cu cheltuieli de deplasare poate ajunge la 60.000 de euro”, a mai spus el la Antena Stars.

Publicat: 30 iun. 2020, 15:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă