Kamara, plin de speranta. Fiul lui a ajuns la a patra interventie chirurgicala iar vestile sunt imbucuratoare

Publicat: 24 Jul. 2019, 09:55 Vedete

Cu toate ca este doar un copil, Leon a trecut deja prin multe incercari ale vietii, insa lupta cu indarjire.

Kamara, plin de speranta. Fiul acestuia, Leon, urmeaza sa fie supus unei alte inteventii, a patra la numar, cu celule stem, iar Kamara a facut anuntul public.

Kamara, plin de speranta

Cum se simte fiul lui Kamara dupa operatiile din Turcia! La sfarsitul lunii va ajunge din nou acolo

„Leon face mâine cea de-a patra intervenție cu celule stem. Progresele sunt din ce în ce mai evidente. Cu voia Bunului Dumnezeu, Leon va avansa pas cu pas și ne va aduce și mai multe zâmbete. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne susțin ❤️❤️❤️”, a spus Kamara in social media.

Din nefericire, Leon sufera de paralizie cerebrala, fiind diagnosticat cu tetrapareza spastica imediat dupa nasterea sa prematura, nascandu-se cu 2 luni inainte de termen.

Fiul lui Kamara s-a ridicat singur in picioare dupa cele trei interventii cu celule stem

Micutul Leon a trecut pana acum de trei interventii cu celule stem, toate facute in Turcia. Pana acum, Leon, in varsta de cinci ani, isi misca si folosea numai un brat. Acesta este nevoit sa foloseasca pampers, cantareste doar 10 kilograme si este nevoit sa fie mereu sub atenta supraveghere.

Fiul lui Kamara a fost operat in Turcia. Micutul duce o lupta intensa cu o boala grea

Insa dupa o luna de tratamente intensive, a patruns speranta in casa lui Kamara fiindca Leon a putut sa se ridice din pat, miscandu-si tot corpul.

Profund emotionat si foarte mandru, Kamara a vrut sa impartaseasca asta cu toata lumea care sta cu sufletul la gura si asteapta vesti bune, astfel ca a publicat un clip video pe Youtube.

Vezi clipul video AICI.

Publicat: 24 Jul. 2019, 09:55 Vedete
Pe aceeași temă