Gabriella Nastas, susținută de Kamara la Vocea României. Horia Brenciu: „ Ai fost exact Irina Rimes”

Publicat: 06 oct. 2023, 23:15 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Gabriella Nastas, susținută de Kamara la Vocea României. Horia Brenciu: „ Ai fost exact Irina Rimes”.

Însoțită de Kamara, Gabriela Nastas a urcat în această seară pe scena de la Vocea României, pentru a-și îndeplini un vis: „La vârsta de 15 ani am hotărât să fac muzică. Nu a fost ușor pentru mine în anii respectivi pentru că faptul că aveam kilograme în plus mă delimita foarte mult și de colegii de școală, cât și de prieteni. Ajunsesem de la 47 la 85 de kilograme. Îmi doream extrem de mult să fiu cântăreață, iar la Vocea României nu am venit pentru mine, cea de azi, am venit să-i îndeplinesc acel vis Gabrielei de atunci”

Gabriella Nastas, susținută de Kamara la Vocea României. Horia Brenciu: „ Ai fost exact Irina Rimes”

Gabriella a interpretat piesa Irinei Rimes, „Bolnavi amândoi”, însă niciunul dintre antrenori nu s-a întors. „Ai un timbru foarte frumos și ai tehnică”, i-a spus Irina Rimes, în timp ce Horia Brenciu a completat: „Are exact vocea ta, ce să mai! Ai fost exact Irina Rimes.” Theo Rose ar fi vrut să se întoarcă, dar nu s-a coordonat cu partenerul de scanun: „trebuia să apăs când am zis! Vei avea succes, a sunat minunat, să fii convinsă de asta”.

Deși nu a întors niciun scaun, Gabriella nu a plecat cu regrete: „Sunt fericită că sunt aici, visul meu deja s-a împlinit. Ce urmează în continuare va fi mult mai frumos, am încredere în Dumnezeu”.

Publicat: 06 oct. 2023, 23:15 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×