E cel mai frumos lucru pe care o sa-l vezi astazi pe Facebook! Fotografiile astea cu batrani care se iubesc dupa zeci de ani impreuna te vor topi!

Publicat: 23 iul. 2019, 16:55 Autor: D. C. Life

Fotografiile cu batrani care se iubesc ne arata nu doar relatia superba dintre ei dar si cat de neobisnuiti suntem noi sa vedem oameni in varsta care se iubesc.

E cel mai frumos lucru pe care o sa-l vezi astazi pe Facebook! Fotografiile astea cu batrani care se iubesc dupa zeci de ani impreuna te vor topi! Cine spune ca dragostea dureaza doar 3 ani nu stie ce vorbeste pentru ca in imaginile de mai jos sunt o serie de exemple de batrani care se iubesc chiar si dupa o viata impreuna.

Nimic nu este mai frumos decat doua persoane care se iubesc si reusesc sa traiasca impreuna fericite toata viata. Un fotograf din Texas s-a decis sa plece intr-o calatorie de descoperire a povestilor de dragoste vechi de zeci de ani si sa le imortalizeze.

E cel mai frumos lucru pe care o sa-l vezi astazi pe Facebook

Nu a durat mult pana a descoperit o multime de bunici si bunicute care au fost dornici sa-si arate dragostea in fata camerei foto iar fotografiile au devenit instant virale.

Astfel colectia de povesti de dragoste a tot crescut pana cand imaginile au devenit foarte multe si deja batranii il contactau pe fotograf si voiau chiar ei singuri sa fie fotografiati, nu mai trebuia sa le propuna el un shooting.

„Cand eram tineri erau atat de multe lucruri in jurul nostru care ne distrageau. Dragostea noastra parea sa fie mereu pe fuga, mereu grabiti, eram cumva incompleti.

Acum ne avem doar unul pe celalat si dragostea iar asta este tot ce conteaza” este una dintre declaratiile de dragoste pe care un bunic i-a facut-o sotiei lui in fata fotografului care a imortalizat momentul.

Ceea ce este cu adevarat special in fotografiile cu dragostea la varsta a treia este cat de neobisnuiti suntem sa vedem oameni in varsta care sa se tina in brate sau sa se sarute.

Impreuna cu catelul lor in timp ce joaca sah sau in curtea casei in timp ce culeg papadii batranii din fotografi stiu sa-si arate dragostea unul pentru celalat in asa fel incat iamginile lor au strans sute de mii de distribuiri si au inspirat o multime de tineri sa isi doreasca sa ajunga si ei intr-o zi la fel.

Publicat: 23 iul. 2019, 16:55 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă