Doua maicute imbracate in straie preotesti au facut scandal monstru in Vaslui! „Au impins un om in fata trenului!” VIDEO

Publicat: 23 iul. 2019, 14:49 Autor: D. C. Life

Imaginile cu batranele care se pretindeau maicute dar aveau un comportament foarte dubios au fost intens urmarite pe Youtube.

Doua maicute au facut scandal monstru in Vaslui! Cele doua calugarite din Vaslui au atras atentia trecatorilor dupa ce au inceput sa urle, sa tipe si sa faca scandal in mijlocului orasului.

Carand dupa ele doua carucioare mari pline cu catrafuse cele doua femei au ajuns in gara din Vaslui unde au impis pe calea ferata un barbat aflat in stare de ebrietate. Cele doua batrane care se adresau una alteia cu apelativul „maica” pareau foarte agitate si nervoase.

Doua maicute au facut scandal monstru in Vaslui

La un moment dat si-au varsat nervii pe tonomatul de cafea iar ulterior au inceput sa se ia de lumea din gara. La un moment dat una dintre femei a impins de pe peron pe sinele de cale ferata un barbat aflat in stare de ebrietate. Barbatul a fost salvat in ultima clipa de alti calatori care au intervenit si l-au ridicat de pe sine.

Cele două femei, una originară dintr-un sat din Vaslui, cealaltă din Galaţi, au fost observate încă din cursul zilei de duminică, 21 iulie, pe străzile din Vaslui. Aveau un comportament haotic, circulau cu geamantanele pe stradă, printre maşini, adresau injurii trecătorilor etc.

Oamenii le ocoleau, crezând că se află sub influenţa băuturilor alcoolice sau suferă de anumite tulburări. La un moment dat, duminică, în timp ce strigau pe stradă, au fost legitimate de un echipaj al Poliţiei Locale, însă pentru că s-a considerat că nu erau violente, au fost lăsate să-şi continue deplasarea.

”Soţul meu era în gară împreună cu fetiţa noastră. Prima dată, una dintre măicuţe s-a apropiat de automatul de cafea unde a văzut o poză cu o femeie şi a scuipat-o. La puţin timp, l-au impins pe domnul respectiv pe şinele de cale ferata, la mai puţin de un minut înainte de sosirea trenului.

Omul a fost ridicat de un tânăr din gară. Soţul a mers direct către Poliţia din gară dar nu era nimeni. Ele au urcat în tren între timp. Au fost şi alte persoane agresate în gară de ele. Cel mai probabil vor reveni, întrucât am înţeles ca au mai fost în Vaslui.

Nu uitaţi cazul tinerei din Bucuresti de la metrou. Şi poliţia doarme!”, a declarat pentru Adevarul.ro soţia martorului care a asistat la scena îngrozitoare din Gara Vaslui.

Publicat: 23 iul. 2019, 14:49 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă