Fiica Ronei Hartner, amenințată de tatăl său. Sora vedetei rupe tăcerea + Ce spune despre scandalul cu fostul cumnat

Publicat: 06 feb. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Rona Hartner a lăsat un gol imens în sufletele celor care au iubit-o, dar şi un scandal aprins între familia sa şi fostul soţ. După moartea artistei, Rocco, bărbatul cu care aceasta avea un copil, a reapărut în viaţa copilei, iar acum spune că vrea să lupte pentru custodia acesteia. Sora vedetei se opune categoric, ba chiar a făcut acuzaţii dure la adresa lui.

O vreme îndelungată, fostul soţ al actriţei nu s-a interesat de familia lui. Chiar Rona Hartner povestea că bărbatul a lăsat-o singură în cele mai grele momente. Acum, bărbatul pare brusc interesat de soarta fiicei lui, însă sora vedetei îl acuză şi spune că că ar fi interesat doar de beneficiile materiale pe care le-ar putea obține de la stat de pe urma copilului.

Ce spune sora Ronei Hartner despre scandalul cu fostul cumnat

Mai mult, Rinda a dezvăluit că fetiţa fi primit și amenințări din partea bărbatului.

„I-a zis „Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament”. Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ. De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona. Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”, a declarat Rinda Hartner pentru Gândul.ro.

Rona Hartner, uitată de colegii de breaslă

Pe 1 decembrie 2023, de Ziua Națională a României, familia și apropiații au condus-o pe ultimul drum pe Rona Hartner. Deși multe vedete din showbiz-ul românesc au transmis mesaje de condoleanțe și s-au declarat, pe rețelele de socializare, sfâșiate de moartea prematură a Ronei Hartner, acestea nu au venit să o conducă pe ultimul drum pe regretata artistă.

Dintre persoanele publice, doar Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru au venit la înmormântare.

”Îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară. Mai ales, am învățat de la ea un lucru foarte important, oricât ai fi de bolnav și de jos, trebuie să înfrunți totul cu zâmbetul pe buze. Și mama mea a murit tot de cancer, dar ea nu era atât de deschisă. Rona știa ce se întâmplă, ea a căzut din senin. M-am rugat foarte mult pentru ea, mai ales că fetița ei are 15 ani, așa aveam și eu când a murit mama mea de cancer”, a declarat Ioana Tufaru pentru VIVA!

Aurel Pădureanu i-a adus un ultim omagiu Ronei Hartner.A dezvăluit și ce discuții avea cu artista pe vremea când era în viață și Cornelia, regretata lui soție: De fiecare dată când ne întâlneam îmi spunea `Nea Pădureanu, vreau să îmi cânți melodiile alea de le cânți dumneata de suflet!` și îi cântam și ne luam în brațe. Ea și Cornelia au fost prietene, foarte bune prietene, ce să vă spun, regret enorm de mult, pentru că a fost o ființă fenomenală. Ar trebui să respectăm artiștii când sunt în viață”, a spus Aurel Pădureanu pentru Wowbiz.

Sursă foto: social media

Publicat: 06 feb. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×