Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV. Prin ce momente de coşmar a trecut vedeta: „Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune”

Publicat: 08 dec. 2023, 11:15 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Rona Hartner s-a stins din viaţă la vârsta de 50 de ani, pe 23 noiembrie 2023. Artista a lăsat în urma ei multă suferinţă, dar şi momente frumoase de care îşi vor aduce aminte mereu cu drag cei care au cunoscut-o. De-a lungul timpului, actriţa a fost implicată în multe proiecte de mare succes, atât emisiuni TV, cât şi filme, dar şi alte spectacole. Unele au bucurat-o, însă altele i-au dat mari bătăi de cap. Participarea la Ferma Vedetelor s-a aflat pe lista deciziilor pe care vedeta a regretat că le-a luat.

În urmă cu 6 ani, Rona Hartner a acceptat să participe la show-ul de pe ProTV. La vremea respectivă, artista îşi dorea să demonstreze de ce este în stare, chiar a dat tot ce a putut pe parcursul competiţiei, însă nu îşi imagina nicio secundă ce avea să trăiască acolo.

Rona Hartner a învins cancerul
Rona Hartner în emisiunea Ferma Vedetelor

Când s-ar fi declanşat boala regretatei artiste

În cadrul ediții speciale a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai – În memoriam Rona Hartner, regretata artistă a vorbit despre faimă, dar și despre suferința pe care a simţit-o în anumite momente din viaţa ei. Rona Hartner a povestit calvarul prin care a trecut în timpul emisiunii Ferma Vedetelor.

De asemenea, considera că emoțiile negative pe care le-a trăit în tot acel parcurs au contribuit la apariția cancerului.

Denise Rifai: Până în 2011, numele dumneavoastră apărea pe genericul a 32 de filme, dar mărturiseați că nu sunt cunoscute românilor. În 2017 ați făcut echipă cu un dansator profesionist, într-o emisiune-concurs de dans, însă ați fost nevoită să abandonați. La 2 săptămâni ați participat la un alt reality-show ale cărui probe se desfășurau la o fermă. Acolo, ați fost protagonista mai multor certuri. Ați părăsit competiția după ce ați fost propusă spre eliminare. Cât ați suferit în emisiunile de televiziune?

Rona Hartner: Am suferit foarte mult. Oamenii din acea emisiune care păreau prieteni atunci când i-am văzut, mi-am dat seama că erau cu 2 fețe. În emisiunile pe care le-am acceptat, m-am gândit la performanță. Am vrut să arăt numai performanță, să dansez, să cânt. Ăsta e rolul artistului…În emisiunile astea unde ești doar un simplu om în care lumea dă cu noroi, alea sunt traumatizante. Am slăbit la acea emisiune vreo 20 de kilograme, dar mi-am dat seama că m-am consumat.

Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune, că am suferit foarte mult. Nu-mi plac emisiunile în care artistul este pus ca într-un insectar, cu niște probe, ca să vedem cât suferă. Mi se par niște experimente. Nu am știut că sunt închiși niște artiști și observați. Mi se pare de un sadism incredibil. Nu mă mai interesază genul ăsta de emisiuni niciodată.

Sursă foto: social media

Publicat: 08 dec. 2023, 11:15 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă