Sora Ronei Hartner, devastată de durere. Ce mesaj a transmis Rinda la 40 de zile de la moartea regretatei artiste

Publicat: 06 ian. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, după o lungă suferinţă. Din păcate, regretata artistă a pierdut lupta cu boala nemiloasă care i-a măcinat întregul organism. Apropiaţii cântăreţei nu şi-au revenit nici acum după pierderea suferită. Recent sora accesteia a transmis un mesaj emoţionant în mediul online.

Rona Hartner a sperat până în ultima clipă de viaţă că poate să se vindece. Ba chiar la un moment dat declara bucuroasă faptul că medicii au descoperit un tratament minune care o poate scăpa definitiv de cancer. Din păcate lucrurile nu au stat aşa, iar corpul său a cedat. Pe data de 1 decembrie, cântăreaţa a fost condusă pe ultimul drum.

Sora Ronei Hartner, devastată de durere, la 40 de zile de la moartea regretatei artiste

Au trecut 40 de zile de când Rona Hartner nu mai este. Sora acesteia nu şi-a putut reveni încă după pierderea suferită şi pare că nu acceptă faptul că sora ei a trecut la cele sfinte.

Pe pagina sa de Facebook, Rinda Hartner a transmis și un mesaj dureros în care spune cât de dor îi este de sora ei.

”Rona deja 40 de zile de când ai plecat. Îmi lipsești atât de mult. Dumnezeu să vă primească în casa lui astăzi. Dumnezeu să te odihnească în pace surioară”, a scris Rina Hartner pe pagina sa de Facebook.

Când s-ar fi declanşat boala regretatei artiste

În cadrul ediții speciale a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai – În memoriam Rona Hartner, regretata artistă a vorbit despre faimă, dar și despre suferința pe care a simţit-o în anumite momente din viaţa ei. Rona Hartner a povestit calvarul prin care a trecut în timpul emisiunii Ferma Vedetelor.

De asemenea, considera că emoțiile negative pe care le-a trăit în tot acel parcurs au contribuit la apariția cancerului.

Denise Rifai: Până în 2011, numele dumneavoastră apărea pe genericul a 32 de filme, dar mărturiseați că nu sunt cunoscute românilor. În 2017 ați făcut echipă cu un dansator profesionist, într-o emisiune-concurs de dans, însă ați fost nevoită să abandonați. La 2 săptămâni ați participat la un alt reality-show ale cărui probe se desfășurau la o fermă. Acolo, ați fost protagonista mai multor certuri. Ați părăsit competiția după ce ați fost propusă spre eliminare. Cât ați suferit în emisiunile de televiziune?

Rona Hartner: Am suferit foarte mult. Oamenii din acea emisiune care păreau prieteni atunci când i-am văzut, mi-am dat seama că erau cu 2 fețe. În emisiunile pe care le-am acceptat, m-am gândit la performanță. Am vrut să arăt numai performanță, să dansez, să cânt. Ăsta e rolul artistului…În emisiunile astea unde ești doar un simplu om în care lumea dă cu noroi, alea sunt traumatizante. Am slăbit la acea emisiune vreo 20 de kilograme, dar mi-am dat seama că m-am consumat.

Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune, că am suferit foarte mult. Nu-mi plac emisiunile în care artistul este pus ca într-un insectar, cu niște probe, ca să vedem cât suferă. Mi se par niște experimente. Nu am știut că sunt închiși niște artiști și observați. Mi se pare de un sadism incredibil. Nu mă mai interesază genul ăsta de emisiuni niciodată.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 06 ian. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×