Rona Hartner, uitată de colegii din breaslă! Cine sunt singurele vedete care au venit la înmormântarea artistei

Publicat: 01 dec. 2023, 16:16 Autor: Alina Nistor Vedete

Rona Hartner, uitată de colegii din breaslă! Doar două vedete au venit la înmormântarea artistei. Iată cine sunt singurele persoane publice care au condus-o pe ultimul drum.

Astăzi, de Ziua Națională a României, familia și apropiații au condus-o pe ultimul drum pe Rona Hartner. Deși multe vedete din showbiz-ul românesc au transmis mesaje de condoleanțe și s-au declarat, pe rețelele de socializare, sfâșiate de moartea prematură a Ronei Hartner, acestea nu au venit să o conducă pe ultimul drum pe regretata artistă.

Dintre persoanele publice, doar Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru au venit la înmormântare.

”Îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară. Mai ales, am învățat de la ea un lucru foarte important, oricât ai fi de bolnav și de jos, trebuie să înfrunți totul cu zâmbetul pe buze. Și mama mea a murit tot de cancer, dar ea nu era atât de deschisă. Rona știa ce se întâmplă, ea a căzut din senin. M-am rugat foarte mult pentru ea, mai ales că fetița ei are 15 ani, așa aveam și eu când a murit mama mea de cancer”, a declarat Ioana Tufaru pentru VIVA!

Aurel Pădureanu i-a adus un ultim omagiu Ronei Hartner.A dezvăluit și ce discuții avea cu artista pe vremea când era în viață și Cornelia, regretata lui soție: De fiecare dată când ne întâlneam îmi spunea `Nea Pădureanu, vreau să îmi cânți melodiile alea de le cânți dumneata de suflet!` și îi cântam și ne luam în brațe. Ea și Cornelia au fost prietene, foarte bune prietene, ce să vă spun, regret enorm de mult, pentru că a fost o ființă fenomenală. Ar trebui să respectăm artiștii când sunt în viață”, a spus Aurel Pădureanu pentru Wowbiz.

Rona Hartner a murit după o luptă grea cu cancerul

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Familia și apropiații au sperat la o minune până în ultimul moment, dar din păcate nu s-a întâmplat acest lucru.

În ciuda eforturilor depuse de către medici, Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie, pe patul de spital. Anunțul a fost făcut de sora ei. Trupul neînsuflețit al Ronei a fost depus la capela Cimitirului Bellu catolic, iar înmormântarea a avut loc vineri, pe 1 Decembrie, la ora 12.00, chiar de Ziua României. Regetata artistă a fost îmbrăcată într-o rochie albă, simplă, de mireasă.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 01 dec. 2023, 16:16 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă