Drama neștiută din viața Ronei Hartner. A încercat să se sinucidă de 3 ori: ”O persoană m-a salvat”

Publicat: 23 nov. 2023, 11:44 Autor: Alina Nistor Vedete

Rona Hartner a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții sale. Puțini, însă, sunt cei care știu că artista avea doar 18 ani când a încercat să-și pună capăt zilelor. 

Rona Hartner a avut multe cumpene. A trăit intens, dar a și suferit pe măsură. În ciuda zâmbetului pe care îl afișa mereu, dar și a optimismului debordant, puțini sunt cei care știu că artista a mai fost încercată de soartă. Avea doar 18 ani atunci când gândurile negre au pus stăpânire pe ea.

Rona Hartner a decis atunci să-și pună capăt zilelor. S-a dus noaptea, pe litoralul românesc, cu gândul să intre în mare. Dar a fost salvată de o persoană care ar fi apărut numai în momentele critice ale vieții sale.

„Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a declarat Rona Hartner, în urmă cu câțiva ani, la un post de televiziune.

Rona Hartner, în stare gravă la spital

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat. În luna mai a aceluiași an, Rona Harner a intrat din nou în sala de operații, unde medicii i-au făcut o altă intervenție la colon. Pe lângă tumora cancerigenă scoasă la sfârșitul lunii februarie se mai aflau încă alte cinci ganglioane. A reușit, într-un final, să învingă boala necruțătoare.

În vara anului 2023, însă, artista avea să primească o altă veste neplăcută. Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni cu metastaze. Au urmat ședințele de chimioterapie în Franța, iar efectele păreau să fie miraculoase. Rona Hartner anunța pe 16 octombrie că revine pe scenă. Se simțea fantastic și și-a pus toată încrederea în divinitate. Din păcate, însă, în ultimele luni, actrița fusese diagnosticată cu metastaze la creier. În ultima perioadă, una dintre aceste metastaze crescuse foarte mult, ceea ce i-a agravat starea de sănătate. Artista se află în spital, în stare gravă, iar medicii nu îi dau mari șanse de supraviețuire.

Sora Ronei Hartner a făcut un anunț trist și le-a cerut oamenilor să se roage pentru artistă. Vestea a zguduit showbiz-ul românesc și multe nume celebre au reacționat și au transmis mesaje de încurajare.

Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este mesajul postat de sora Ronei.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 23 nov. 2023, 11:44 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă