Rona Hartner s-a vindecat ca prin minune de cancer în două săptămâni! Cum a fost posibil: „La mine, exista interdicție la toate medicamentele”

Publicat: 04 oct. 2023, 09:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Rona Hartner s-a vindecat ca prin minune! În cadrul unui interviu recent, artista a dezvăluit cum a reuşit să învingă cancerul pentru a doua oară. În doar două săptămâni, vedeta a scăpat de metastaze.

În urmă cu patru ani, artista se lupta cu cancerul la colon, boală pe care a reuşit să o învingă. Ulterior, a mai primit o veste rea din partea medicilor. Boala recidivase, dar de această dată a fost mult mai agresivă. Cu toate acestea, Rona Hartner a demonstrat că este o femeie puternică. Nu şi-a pierdut niciodată speranţa că va fi bine.

Rona Hartner a învins cancerul
Rona Hartner a învins cancerul

Rona Hartner a reuşit să învingă cancerul

Acum, după cea de-a doua luptă cu boala, care a fost mult mai grea, Rona Hartner a ieşit învingătoare. În cadrul unui interviu recent, vedeta a povestit că în doar două săptămâni a reuşit să scape de probleme. Se pare că medicii din Franţa care o ţineau sub observaţie i-au administrat un tratament puternic cu multe efecte adverse, dar care a avut efectul aşteptat.

În continuare, vedeta a recunoscut că nu îi vine să creadă că a reuşit să câştige şi de această dată lupta, mai ales că boala era foarte avansată.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.  E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu.

Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație. Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”, a povestit Rona Hartner pentru Fanatik.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 04 oct. 2023, 09:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă