Ți se rupe sufletul! Ce i-a cerut Rona Hartner unei prietene, cu 7 zile înainte să moară

Publicat: 04 dec. 2023, 17:01 Autor: Alina Nistor Vedete

Cu 7 zile înainte să moară, una dintre prietenele de suflet ale Ronei Hartner a vizitat-o în spital. Atunci când s-au revăzut, regretata artistă a avut o rugăminte aparte.

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Familia și apropiații au sperat la o minune până în ultimul moment, dar din păcate nu s-a întâmplat acest lucru.

Aflată într-un spital din Franța, înainte să-și dea ultima suflare, Rona Hartner s-a întâlnit cu o prietenă apropiată ei. Ultima lor discuție s-a încheiat cu o rugăminte emoționantă din partea artistei.Din cauza tratamentului destul de agresiv, regretatei actrițe îi era teamă că o să își piardă părul. Așadar, aceasta a apelat la ajutorul celei care a înțeles-o și a ajutat-o mereu, cerându-i o perucă.

Totul se întâmpla cu o săptămână înainte ca Rona Hartner să plece dintre noi. Prietena ei de suflet mărturisea că starea ei de sănătate era una bună atunci când s-au revăzut.

„Rona era într-o stare bună acum șapte zile. Era optimistă, cum era ea, nu gâfâia, vorbea normal. M-am și mirat, pentru că știam că avusese metastaze și la plămâni. Mi-a cerut să-i fac rost de o perucă, pentru că a început un tratament nou pentru metastazele de la creier și va avea nevoie de această perucă după tratament. Era un tratament mai agresiv și rămânea fără păr.

Nici prin gând nu-i trecea, deci, să moară! Dar, deloc! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul și de această dată! Avea o voință în ea să trăiască, incredibilă! Mi-o aduc aminte la ultima prezentare, din mai, la Liza Panait, ea venise cu Sumalya, fiica ei. Vroia să o pregătească și pe ea de scenă, parcă știa sărăcuța că va pleca din această lume”, a povestit prietena de suflet a Ronei Hartner pentru click.ro.

Rona Hartner, uitată de colegii de breaslă

Pe 1 decembrie 2023, de Ziua Națională a României, familia și apropiații au condus-o pe ultimul drum pe Rona Hartner. Deși multe vedete din showbiz-ul românesc au transmis mesaje de condoleanțe și s-au declarat, pe rețelele de socializare, sfâșiate de moartea prematură a Ronei Hartner, acestea nu au venit să o conducă pe ultimul drum pe regretata artistă.

Dintre persoanele publice, doar Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru au venit la înmormântare.

”Îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară. Mai ales, am învățat de la ea un lucru foarte important, oricât ai fi de bolnav și de jos, trebuie să înfrunți totul cu zâmbetul pe buze. Și mama mea a murit tot de cancer, dar ea nu era atât de deschisă. Rona știa ce se întâmplă, ea a căzut din senin. M-am rugat foarte mult pentru ea, mai ales că fetița ei are 15 ani, așa aveam și eu când a murit mama mea de cancer”, a declarat Ioana Tufaru pentru VIVA!

Aurel Pădureanu i-a adus un ultim omagiu Ronei Hartner.A dezvăluit și ce discuții avea cu artista pe vremea când era în viață și Cornelia, regretata lui soție: De fiecare dată când ne întâlneam îmi spunea `Nea Pădureanu, vreau să îmi cânți melodiile alea de le cânți dumneata de suflet!` și îi cântam și ne luam în brațe. Ea și Cornelia au fost prietene, foarte bune prietene, ce să vă spun, regret enorm de mult, pentru că a fost o ființă fenomenală. Ar trebui să respectăm artiștii când sunt în viață”, a spus Aurel Pădureanu pentru Wowbiz.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 04 dec. 2023, 17:01 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă