Ce se întâmplă cu fiica Ronei Hartner după moartea artistei. Sora vedetei a explicat: „O să urmăm testamentul şi o să-i respectăm dorinţa”

Publicat: 07 dec. 2023, 16:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Decesul Ronei Hartner a lăsat în urmă multă suferinţă. De departe cea mai afectată a fost fiica artistei. Familia încearcă să o consoleze pe Sumayla şi să o ajute să treacă peste suferinţa pe care o simte. Pe lângă pierderea mamei sale, viaţa tinerei a fost tulburată de apariția neașteptată a tatălui său, Rocco Sedano. Bărbatul a apărut la înmormântarea regretatei artiste şi ar fi dat de înţeles că îşi doreşte să facă parte din viaţa fiicei sale. Au apărut zvonuri despre custodia acesteia, din acest motiv, Rinda Hartner a făcut lumina în legătură cu acest subiect.

În data de 1 decembrie, Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. La înmormântare și-a făcut apariția și Rocco Sedano, fostul soț al cântăreței și tatăl Ritei Sumayla. Nimeni nu se aştepta să îl vadă la ceremonie, având în vedere că bărbatul a lipsit din viaţa celor două ani de zile.

Ce spune sora Ronei Hartner despre custodia nepoatei sale

În cadrul unei emisiuni TV, Rinda, sora Ronei, a vorbit despre presupusul scandal legat de custodia Ritei Sumayla. Aceasta a declarat că lucrurile vor decurge aşa cum regretata artistă şi-a dorit.

Se pare că actriţa a lăsat câteva reguli clare în testament pe care familia trebuie să le respecte. Se pare că o parte dintre acestea sunt legate de fiica ei.

„Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată. O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința”, a declarat Rinda Hartner, în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Fiica Ronei Hartner trece prin momente grele după moartea artistei

Fiica Ronei Hartner a fost cu adevărat devastată, după tragedia care i-a lăsat urme adânci în suflet. Ea și mama sa aveau o relație extraordinară, iar actrița a făcut întotdeauna sacrificii pentru a-i oferi o viaţă cât mai bună. După moartea sa, adolescenta nu-și dorește să părăsească Franța, motiv pentru care aceasta va rămâne în continuare acolo, sub tutela bunicii și unchiului său.

„Ea săraca sigur că este foarte amărâtă (n.r. fiica Ronei), mama ei era totul pentru ea, Rona a făcut tot ce a făcut pentru fata ei. Acum noi o să stăm cu ea… Rămâne în Franța ea, așa vrea, aici are toți prietenii, s-a născut aici. Noi o să facem tot ce-ar fi făcut Rona pentru fata ei, chiar dacă nimeni nu-i poate înlocui mama. O să ne străduim să-i alinăm cât mai mult pierderea, astfel încât să nu vadă că nu e copilul nimănui. Tatăl ei a apărut acum ca din fum și vrea el să aibă relații cu fata, dar ea nu prea vrea. Este foarte vulnerabilă acum și e greu să ia decizii, dar noi o să fim lângă ea să o protejăm în acest momente”, a mai dezvălui aceasta, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 07 dec. 2023, 16:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă