Rona Hartner se visa mamă pentru a doua oară, cu doar 3 ani înainte să moară: „Am doar 47 de ani. Acest copil va fi, într-adevăr, o minune”

Publicat: 24 nov. 2023, 10:52 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Rona Hartner se visa mamă pentru a doua oară, cu doar 3 ani înainte să moară. Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, după o lungă bătălie cu nemilosul cancer.

În cei 50 de ani de viață, actrița a trăit multe momente glorioase, pe scena de spectacol, pe micile ecrane, dar și pe marile ecrane, iar viața i-a fost presărată cu nenumărate emoții. Iar emoția maternității a fost, poate, cea mai specială dintre toate.

Rona Hartner se visa mamă pentru a doua oară, cu doar 3 ani înainte să moară

Rona Hartner a lăsat în urma ei o fiică, pe Rita, unicul ei copil, pe care e prețuit-o enorm. Adolescenta în vârstă de 15 ani se pregătește acum să-și conducă mama pe ultimul drum, după ce în ultimii ani i-a stat alături în lupta cu boala.

Pentru Rona Hartner, diagnosticul de cancer la plămâni și creier a fost unul de care nu s-a speriat și nu a făcut-o nicio clipă să-și piardă pofta de viață. A luptat să învingă cancerul și la un moment dat și reușise, dar boala a recidivat.

Pofta de viață a Ronei a fost atât de mare, încât, cu doar 3 ani înainte de moartea ei, actrița îndrăznea să se viseze mamă pentru a doua oară.

Rona Hartner se visa mamă pentru a doua oară, cu doar 3 ani înainte să moară: „Am doar 47 de ani. Acest copil va fi, într-adevăr, o minune”

Rona Hartner se visa mamă. „Ne gândim foarte serios dacă anul acesta o să acceptăm ideea de a face un copil. Am spus că DA! Mi-am dat seama că, dacă la vârsta asta, am suportat o încercare așa de grea precum cancerul, sigur o să pot să devin încă o dată mamă! Sunt gata să o iau de la capăt cu tot ce înseamnă viața de mamă”, povestea artista într-un interviu televizat.

În acea perioadă, Rona Hartner încă era căsătorită cu cel de-al doilea soț, Herve Camilleri, un om de afaceri francez, pasionat de muzică, cu o carieră de dj profesionist în spate, pe care îl iubea foarte mult, în ciuda căsniciei lor de scurtă durată.

„Acest copil va fi, într-adevăr, o minune”, mai spunea actrița, în eventualitatea în care ar fi devenit mamă din nou, scrie demamici.ro.

Publicat: 24 nov. 2023, 10:52 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă