Cantareata Amna a divortat dupa 9 ani de mariaj: „Va confirm faptul ca am divortat”

Publicat: 23 Jul. 2019, 12:33 Vedete

Pare un blestem abatut asupra multor vedete din showbiz-ul romanesc si din industria muzicala.

Cantareata Amna a divortat dupa 9 ani de mariaj. Din pacate, povestea de iubire dintre ea si sotul ei a ajuns la final, iar cei doi au semnat actele de divort.

Cristina Andreea Musat (Amna)  si tatal copilului ei au fost casatoriti vreme de 9 ani, insa lucrurile au luat o alta turnura astfel ca au decis ca este timpul sa punct punct relatiei.

Cantareata Amna a divortat dupa 9 ani de mariaj

Cantareata Amna a divortat dupa 9 ani de mariaj

Artista a vrut sa fie sincera cu fanii ei astfel ca i-a informat cu privire la acest subiect intim, insa acestea au fost si vor fi singurele informatii pe aceasta tema, fiindca este subiect prea sensibil si vrea sa pastreze totul in intimitate.

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa.

De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape” a scris cantareata pe social media.

Andreea Antonescu a vorbit despre divortul de Traian Spak! In ce stadiu se afla relatia lor

Din pacate, nu este singura artista despre care s-a spus ca divorteaza. Si Andreea Antonescu a pus pusa sub „observatie” dupa ce s-a tot zvonit ca relatia ei cu Traian Spak este pe sfarsite.

Cu toate ca nu a oferit informatii clare, concrete, artista sustine ca are o relatie civilizata cu sotul ei. Cei doi au o relatie de mai bine de 14 ani, ultimii 8 fiind de casatorie. Cei doi au impreuna o fetita pe nume Siena.

Cu toate astea, din cauza absentei lui Traian Spak din Romania si lipsa artistei din America, unde se afla familia ei, au aparut tot mai multe zvonuri ale divortului. Andreea Antonescu sustine ca se intelege bine cu sotul ei. Ba mai mult, acesta o incurajeaza sa isi reia cariera muzicala.

Publicat: 23 Jul. 2019, 12:33 Vedete
Pe aceeași temă