Carmen Serban, gest de milioane pentru doua fetite grav bolnave. Artista face orice este posibil pentru ele

Publicat: 23 Jul. 2019, 10:47 News 3
Carmen Serban, gest de milioane pentru doua fetite grav bolnave. Artista face orice este posibil pentru ele

In pofida faptului ca este un nume mare in industria muzicala, artista nu a uitat de cei mai putini norocosi.

Carmen Serban, gest de milioane pentru doua fetite grav bolnave. Aceasta da dovada de altruism si arata ca succesul nu a lasat-o sa uite de cei mai putin norocosi.

Astfel ca artista va sustine in aceasta saptamana doua concerte caritabile, iar apoi va dona onorariul spectacolelor pentru ca două fetite cu probleme grave de sanatate sa poata beneficia de ingrijirea medicala necesara.

Carmen Serban, gest de milioane pentru doua fetite grav bolnave

Carmen Serban, gest de milioane pentru doua fetite grav bolnave

Joi, 25 iulie, Carmen Serban va sustine un spectacol la Oradea, la Queen Mary iar alaturi de numerosi artisti de muzica populara va oferi un concert de milioane, cu scopul de a o ajuta pe Luminita, o fetita imobilizata in scaun cu rotile.

Iar sambata, 27 iulie, va sustine un spectacol caritabil în Aula Magna a Facultatii de Drept din Bucuresti cu scopul de a strange fonduri pentru a o ajuta pe Cristina, o fata care sufera de o afectiune grava.

„Indiferent de cine ajungem să fim în viață, este important să nu uităm să fim oameni. Să avem inima deschisă pentru a-i ajuta, atât cât putem, pe cei aflați la nevoie. Sunt bucuroasă că pot să mă implic în aceste două evenimente umanitare.

Joi voi cânta la Oradea, iar sâmbătă, la prânz, în Aula Magna a Facultății de Drept din București, la invitația domnului Mircea Mincu, Președinte de Sindicat al Universității București. Voi fi prezentă alături de colegii din formația mea, Mihail Titoiu, la saxofon, și Liviu Ciotoi, la orgă.

Accept cu mare drag acest tip de concerte de fiecare dată când ne permite agenda, care este plină de programări chiar și pentru anul viitor.

Pe 3 august voi fi însoțită de formația mea în Portugalia, în orașul Algarve, unde vom susține un concert live pentru românii de acolo, iar intrarea este liberă” a spus Carmen Serban, potrivit Libertatea.

Publicat: 23 Jul. 2019, 10:47 News 3
Pe aceeași temă