Carmen Serban a ajuns pe mana politiei. A condus doi ani fara permis!

Publicat: 25 Jul. 2019, 15:10 Vedete
Carmen Serban a ajuns pe mana politiei. A condus doi ani fara permis!

Carmen Serban a condus mai bine de 300.000 de kilometri fara permis de conducere. Cantareata a reusit sa pacaleasca agentii de politie doi ani de zile, pana cand a fost trasa pe dreapta.

 

Carmen Serban a dezvaluit intr-un interviu acordat lui Andrei Stefanescu, in cadrul emisiunii Acces Direct, cum a ajuns in vizorul agentilor de la circulatie.  Ea a dat examenul auto, dar a picat, insa asta nu a oprit-o sa se urce la volanul masinii.

carmen serban

Artista a mers cu masina mai bine de 300.000 de kilometri fara sa aiba permis de conducere, pana in ziua in care un politist a oprit-o si a pus-o sa-si ia permisul in zece zile.

“Am dat pentru carnet cand eram tinerica. Am cazut, bineinteles. Dar am condus asa doi ani de zile, pana am facut aproximativ 300.000 de kilometri. Dar m-a prins un politist si mi-a cerut permisul. Atunci i-am spus ca nu am”, a povestit Carmen Serban.
“Ca sa nu-mi faca dosar penal, a retinut actele si am avut termen zece zile sa imi fac permis de conducere. A fost om extraordinar”, a mai adaugat cantareata.

Publicat: 25 Jul. 2019, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă