Trupa Spice Girls ar putea susține o rezidență muzicală la Las Vegas

Publicat: 22 Jul. 2019, 17:15 News 3
Trupa Spice Girls ar putea susține o rezidență muzicală la Las Vegas

Pentru acesta ar negocia un contract de 12,5 milioane de dolari, potrivit contactmusic.com.

Trupa Spice Girls ar putea susține o rezidență muzicală la Las Vegas. Trupa Spice Girls, din care nu mai face parte Victoria Beckham, a susținut recent un turneu în Marea Britanie, care s-a bucurat de succes și se pare că artistele vor să prelungească experiența.

O sursă a declarat pentru publicația Sunday Mirror că cele patru membre ale trupei sunt în negocieri pentru o rezidență muzicală în Las Vegas.

Trupa Spice Girls ar putea susține o rezidență muzicală la Las Vegas

Spice Girls s-a reunit fara Victoria Beckham. Fetele pleaca in turneu in 2019

Trupa ar călca astfel pe urmele unor mari vedete, ca Lady Gaga, Céline Dion, Billy Idol, Elton John, Mariah Carey și Britney Spears, care au susținut rezidențe muzicale în capitala americană a jocurilor de noroc.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări.
Albumul de debut, „Spice”, a fost vândut în peste 31 de milioane de copii la nivel mondial. Acesta este, de altfel, cel mai bine vândut album al unui grup muzical feminin din istorie. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, „Girl Power”.

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase – Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm – au lansat un al treilea album în 2000, „Forever”, iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

Ultimul album de studio al trupei, „Forever”, a avut mult mai puţin succes decât primele două, în parte din cauza schimbării genului muzical abordat, din pop adresat adolescenţilor înspre R&B.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul „Return of the Spice Girls”, care s-a bucurat de un enorm succes.

De asemenea, Mel B – Scary Spice, Victoria Beckham – Posh Spice, Emma Bunton – Baby Spice, Geri Halliwell – Ginger Spice şi Melanie C (Chisholm) – Sporty Spice s-au reunit pentru un scurt recital în anul 2012, la ceremonia Jocurilor de Vară de la Londra. Mai târziu în acelaşi an, un musical, „Viva Forever”, a avut premiera în capitala britanică.

Publicat: 22 Jul. 2019, 17:15 News 3
Pe aceeași temă