Horia Brenciu, amintiri din copilarie: „Aveam 11 ani cand am ramas fara mama! Stateam de la 4 diminieata la coada la lapte!” VIDEO

Publicat: 22 iul. 2019, 11:57 Autor: D. C. News 3

Brenciu are 4 copii dintre care un baietel adoptat de Alice Dumitrescu, 2 fetite din relatii ale ei anterioare si inca o fata pe care o au impreuna.

Horia Brenciu, amintiri din copilarie: „La 11 ani cand am ramas fara mama!” Horia Brenciu a fost invitat la „Vorbeste lumea” una a depanat amintiri din copilaria din comunism alaturi de Cove si Lora.

E unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi din tara insa vorbeste rareori despre viata lui personala si prefera sa fie foarte discret in ceea ce priveste familia lui. Horia Brenciu si Alice Dumitrescu sunt impreuna de aproape 9 ani si au impreuna 4 copii dintre care doar unul impreuna.

Horia Brenciu, amintiri din copilarie

Cele trei fete si un baiat sunt crescuti de Brenciu si Alice impreuna dar doar Mina, o fetita in varsta de 7 ani este fiica amandurora. Andreea este fiica lui Alice dintr-o relație cu un coleg din facultate, iar Maria a venit pe lume în urma unei relații a lui Alice cu un coleg de breaslă. Brenciu ii iubeste insa pe toti la fel de mult si le da tuturor lectii de viata chiar daca chiar el recunoaste ca de multe ori ii plctiseste.

Dupa traditia jocurilor de „cultura generala” pe care tatal lui Horia Brenciu a instaurat-o in familie si el cu copii lui vrea sa duca acest obicei mai departe. Inca de acum cativa ani de zile de cand copiii erau mici a cumparat un glob pamanatesc si le arata celor mici tarile si unde se fla pe harta Romania.

„Ma bucur ca Maria a luat Bacalaureatul si ca in curand va merge la o facultate unde va avea nevoie de foarte multa concentrare. Copiii nostri se schimba. Dorinta pe care o are parintele atunci cand copilul pleaca de acasa este sa se intoarca, cu sufletul cel putin. Cand pleci de acasa iti vin toate in mine. Uite, baiatul asta m-a sarutat si m-a parasit, tata mi-a zis asta.” a explicat el subtil lucrurile importante pe care spera ca fetele lui sa le tina minte din ceea ce el le-a invatat.

Drama despre care Horia Brenciu nu vorbeste este moartea mamei lui care i-a zguduit copilaria: „Aveam 11 ani cand am ramas fara mama. Mama se ocupa de tot, de educatia noastra, de curatenie, de toate lucrurile care inseamnau grija pentru familie. Brusc cea care se ocupa de noi a disparut. Tata a avut o intoarcere cu 180 de grade fata de indatoririle lui si a trebuit sa se ocupe de toate. A trebuit sa ne faca sandvisuri pentru scoala, sa se ocupe de mancare. Cand facea mancare in bucatarie, in loc sa ne lase singuri ne chema si pe noi acolo si ne dadea concursuri de cultura generala.”

Eu le spun tinerilor din ziua de astazi ca nu trebuie sa se gandeasca deloc la comunism pentru ca nu au cum sa inteleaga ce a fost si nici nu trebuie. Eu eram un copil si ma trezeam dimineata la 4 ca sa stau la coada la lapte.”

Publicat: 22 iul. 2019, 11:57 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă