Prințul George a împlinit vârsta de 6 ani! Aniversarea a fost marcată prin fotografii realizate de ducesa de Cambridge

Publicat: 22 iul. 2019, 10:02 Autor: Simona Vedete

George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Prințul George a împlinit vârsta de 6 ani! Aniversarea a fost marcată, luni, prin mai multe fotografii oficiale realizate, ca de obicei, de mama acestuia, ducesa de Cambridge.

Fotografiile au fost făcute publice pe conturile de social media ale Kensington Palace, reședința oficială a prințului William și a soției acestuia, ducesa Catherine de Cambridge.

Prințul George a împlinit vârsta de 6 ani

Prințul George a împlinit vârsta de 6 ani
Prințul George a împlinit vârsta de 6 ani

Imaginile au fost realizate de ducesa Catherine în grădinile de la palatul Kensington din Londra și îl arată pe George, căruia îi lipsește un dinte, râzând și zâmbind.

Născut pe 22 iulie 2013, prințul George este fiul cel mare al prințului William și al ducesei Catherine de Cambridge. El este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prințul William, și bunicul său, prințul moștenitor Charles.

Ducii de Cambridge, care s-au căsătorit în aprilie 2011, mai au doi copii, prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, și prințul Louis, în vârstă de 1 an.

Printul William nu poarta verigheta. Oamenii suspecteaza ca exista tensiuni intre el si Kate Middleton

Printul William nu poarta verigheta. Oamenii au inceput sa intre in alerta atunci cand Kate, Ducesa de Cambridge, a inaugurat o expozitie la Chelsea Flower Show.

Expozitia a avut rolul de a sublinia beneficiile pe care natura o poate aduce bunastarii fizice si mentale a copiiilor, dar si a adultilor. Cu aceasta ocazie, Ducii de Cambridge si-au adus cei trei copiii, pe George, Charlotte si Louis, sa se bucure de natura.

„Este un colţ de natură, un spaţiu interesant, destinat atât copiilor, cât şi adulţilor de care te poţi bucura şi pe care îl poţi explora”, a spus Kate Middleton inainte de marea inaugurare, potrivit realitatea.net.

Publicat: 22 iul. 2019, 10:02 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×