Cornelia Catanga a fost externata iar medicul Monica Pop a dat detalii despre starea artistei

Publicat: 22 iul. 2019, 09:15 Autor: Simona News 3

Inainte de acest weekend indragita artista a fost externata din spital si avem vesti noi despre starea ei de sanatate.

Cornelia Catanga a fost externata. In urma cu doar doua zile, Cornelia Catanga a fost vizitata de medicul oftalmolog Monica Pop, chiar inainte de a fi externata.

De cand a ajuns in spital, au tot existat zvonuri conform carora artista si-a pierdut vederea insa medicul oftalmolog a tinut sa le dezminta, spunand ca nu este vorrba de asa ceva.

Cornelia Catanga a fost externata

Cornelia Catanga, de urgenta la spital!
Cornelia Catanga, de urgenta la spital!

„CORNELIA CATANGA, foarte bine. NU a orbit, nici vorbă, are aceeași vedere pe cate o avea înaintea episodului cu inima, scăzută din cauza retinopatiei, dar în nici un caz absentă. Pleca acasă azi! Încă o dată, medicii care îi îngrijesc, niște ZEI! Nota 10+”, a scris Monica Pop pe contul ei de social media.

Cornelia Catanga a ajuns de urgenta la spital in urma cu cateva zile dupa ce i s-a facut rau si a cazut pe strada. Aceasta a fost adusa la Spitalul Floreasca, facand un stop cardio-respirator.

Fiul Corneliei Catanga a spus adevarul despre starea de sanatate a artistei

Mama se odihneşte, are nevoie de multă odihnă. Se simte mai mai bine. Vede foarte bine (n.r. – legat de zvonul privind faptul că artista a orbit). Deci ce se spune sunt doar speculaţii total aiurea. Mănâncă extraordinar de mult, creşte inima în mine numai când o văd. Medicii şi Dumnezeu, care a lucrat prin aceşti medici, au ajutat-o să se recuperez” a spus acesta in cadrul emisiunii „Agentia VIP”, conform Spynews.

„Am dat acel mesaj pe Facebook, fiindcă părinţii meu au ajutat multă lume. Şi printre neamuri şi printre artişti. Şi imedat după ce am dat mesaj, unii s-au simţit deranjaţi. Omul la nevoie se cunoaşte. Eu cred că am spus nişte lucruri reale şi adevărate. Doar prietenii adevăraţi au dat dovadă de caracter, au pus mâna pe telefon şi au venit aici să o vadă.

În ultimul timp, ea a fost dată la o parte. Un artist adevărat ar trebui apreciat la adevărata lui valoare. Dar se întâmplă multe nedreptăţi în ţara asta, iar noi mergem înainte” a mai spus acesta, referitor la mesajul dur postat pe social media.

Publicat: 22 iul. 2019, 09:15 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă