Gabi Tamas a disparut! Familia si clubul sportiv il cauta de mai bine de 12 ore

Publicat: 21 Jul. 2019, 17:22 News 3

Fundasul echipei Hapoel Haifa este de negasit de mai bine de 12 ore. Familia este disperata si il cauta cu orice mijloace disponibile.

Gabi Tamas a disparut inca de sambata, 20 iulie 2019. Echipa Hapoel Haifa se afla, in prezent, in Romania unde sunt in cantonament. Au disputat aici mai multe meciuri, printre care cel de sambata cu CS Mioveni (2-0). Si in timpul partidei de ieri, Gabi Tamas a primit banderola de capitan.

De bucurie, acesta a iesit in club, imediat dupa meci. A primit permisia oficialilor de la clubul sportiv si a fost insotit de cativa prieteni. Singura conditie a fost ca, imediat dupa ce termina distractia, sa se intoarca inapoi la hotelul unde toti jucatorii sunt cazati.

Gabi Tamas, retinut in Israel. Jucatorul de fotbal a comis-o la volan. Ce se va intampla cu el

Gabi Tamas a disparut

Conform gsp.ro, Gabi Tamas nu s-a intors la hotel. Ba mai mult, a ratat si antrenamentul de azi, duminica, 21 iulie. Antrenorul, presedintele clubului si colegii sunt ingrijorati. De ieri, de cand s-a terminat partida cu CS Mioveni, nimeni nu a mai dat de jucator.

Gabi Tamas si-a aflat sentinta. Ce pedeapsa a primit

Conform sursei citate, toata lumea l-a cautat pe telefonul mobil. Dar Gabi Tamas nu a raspuns nimanui. Ultima postare a jucatorului de fotbal este de duminica dimineata, la 3.00 AM. Acesta a fost cu prietenii sai intr-un local de fite din Herastrau.

Ioana Tamas, super-sexy pe litoral! Sotia fotbalistului se lauda cu patratele pe abdomen

Publicat: 21 Jul. 2019, 17:22 News 3
Pe aceeași temă