Irina Rimes, glumita copioasa pe seama lui Tudor Chirila. Oare colegul de la Vocea Romaniei se va supara pe ea?

Publicat: 21 Jul. 2019, 15:11 Vedete

Cantareata se pregateste pentru cel de-al doilea ei sezon pe scaunul de antrenor la Vocea Romaniei, emisiune la care apare de 1 an.

Irina Rimes, glumita copioasa pe seama lui Tudor Chirila. Cu cateva saptamani inainte de inceperea unui nou sezon Vocea Romaniei, cantareata a oferit un interviu revistei VIVA! In el, artista a vorbit despre ultimul ei an in cadrul trustului PRO TV.

Irina Rimes s-a declarat incantata de rolul ei in cadrul Vocea Romaniei. In plus, a marturisit ca tine legatura cu Dora, finalista echipei sale de anul trecut. Cele doua urmeaza sa lanseze primul proiect muzical al tinerei. Si, intrebata despre Tudor Chirila, Irina Rimes a facut o mica gluma.

Irina Rimes, glumita copioasa pe seama lui Tudor Chirila

Dacă spun numele lui Tudor Chirilă, care e primul lucru care-ți vine în minte?

Mmmm, Vama Veche. (râde). Stațiunea.

Irina, am făcut un interviu cu tine în urmă cu un an, la scurt timp după ce se anunțase că vei fi în juriu, la „Vocea României. Cum a fost ultimul an pentru tine?

A trecut deja? Sincer, nu știu să răspund la întrebarea asta, nu prea observ trecerea timpului, în studio nu se vede când e soarele pe cer sau când apune. Noroc cu radiourile, că mă mai scot afară. (râde) În general, a fost bine până acum. Abia aștept să înceapă noul sezon al emisiunii „Vocea României. Între timp, am tot făcut piese noi, pe care nu știu când le voi lansa, dacă le voi cânta eu sau altcineva. Am avut și câteva zile de vacanță acasă, în fața televizorului, am avut și câteva plecări care, datorită destinațiilor, s-au pus tot ca vacanțe.

Irina Rimes, indragostita de Vocea Romaniei

Tragând linie, ce a însemnat pentru tine proiectul „Vocea României? Crezi că ai făcut față cu brio?

Cred că da. (zâmbește) Prefer să răspundă altcineva la întrebarea asta… Pentru mine, „Vocea României a fost ca o perioadă în cantonament, ca o plecare de câteva luni într-o aventură-concurs, în care trebuia să faci totul pentru a supraviețui. A fost greu, dar foarte interesant. Echipa PRO TV mi-a devenit familie, iar studiourile de la Kentauros – casă. Când s-a terminat totul, am rămas cu un gol în suflet, ca și cum ai muncit non-stop câteva luni și într-o zi te trezești că nu mai ai nimic de făcut și te panichezi.

Irina Rimes si Inna vorbesc despre Florin Salam si canta MANELE! „Eu le stiu din liceu!” Inna efectiv a rupt tot cu talentul ei! VIDEO

Care a fost cea mai neplăcută/grea/dureroasă experiență din concurs?

Nu îmi aduc aminte așa ceva. Posibil să fi existat câteva altercații sau comentarii deranjante, dar toată experiența în sine a fost atât de palpitantă, că nici că au contat momentele proaste.

Citeste tot interviul pe viva.ro!

Irina Rimes a pozat complet GOALA pe Instagram si fanii ei au luat-o razna! „De ce esti goala?! Te-ai pierdut?” Imaginea are peste 30 de mii de aprecieri!

Publicat: 21 Jul. 2019, 15:11 Vedete
Pe aceeași temă