Iubita lui Horia Tecau e superba! Cine este Natalia Borges?

Publicat: 21 Jul. 2019, 13:40 Vedete

Dupa relatia cu Andreea Raicu, care a fost mai mult publica decat privata, jucatorul de tenis a ales sa fie si mai discret.

Iubita lui Horia Tecau e superba. Natalia Borges este un model brazilian in varsta de 33 de ani. Cei doi au publicat, in urma cu cateva zile, primele imagini impreuna. Horia Tecau, unul din cei mai buni jucatori de tenis ai Romaniei, la masculin, la ora actuala, iubeste din nou.

Sportivul in varsta de 34 de ani a publicat prima imagine cu iubita lui. Dupa despartirea de Andreea Raicu, cu care a avut o relatie tumultoasa, Horia Tecau a preferat discretia. Acesta nu este pasionat sa isi expuna viata privata pe tava, dar le-a facut fanilor o surpriza.

Iubita lui Horia Tecau e superba

Natalia Borges este un model din Brazilia care s-a relocat in America. Aceasta are numeroase sedinte foto incendiare la activ si formele ei sunt apetisante. Motiv pentru care este la mare cautare peste ocean.

Zilele acestea, cei doi indragostiti – Horia Tecau si Natalia Borges – au fost in Romania. Jucatorul de tenis si-a adus partenera in vacanta pe plaiurile sale natale.

Toni Iuruc a divortat pentru Simona Halep? Afaceristul era casatorit de 10 luni cu Liana, gravida in 5 luni

Cine este Natalia Borges

A vrut sa ii arate tara in care el s-a nascut, a crescut si a invatat sa joace tenis, meserie care i-a umplut conturile bancare.

‘Da, sunt cu cineva. În dragoste îmi merge bine, sunt fericit’, a mărturisit Horia Tecau in urma cu un an, pentru revista VIVA!

Anamaria Prodan si Dan Alexa, dati de gol: ‘Are o relatie mai intimă cu el, mai deosebita’

Horia Tecau, relatie cu Andreea Raicu

Jucatorul de tenis si fosta prezentatoare tv au avut o relatie intre 2012 si 2013. Cuplul a fost intens mediatizat, dar relatia nu a durat. Unii spun ca ruptura a fost produsa de diferenta de varsta dintre cei doi. Raicu e cu 7 ani mai mare decat Tecau, care era mai tot timpul plecat in turnee, cand era cuplat cu Andreea.

Cariera lui Dan Alexa s-a terminat?! Impresara fotbalistilor arunca bomba: ‘Nu mai poate avea un viitor acum’ VIDEO

Publicat: 21 Jul. 2019, 13:40 Vedete
Pe aceeași temă