Michelle Pfeiffer, distrusa de operatii estetice! Cum arata vedeta la 61 de ani

Publicat: 21 iul. 2019, 10:33 Autor: D. C. News 3

Una dintre cele mai frumoase actrite pe care Hollywood-ul le-a avut e schimbata complet. Si totul din cauza interventiilor estetice.

Michelle Pfeiffer e distrusa de operatii estetice. Vedeta in varsta de 61 de ani si-a facut, de-a lungul anilor, mai multe interventii. Majoritatea dintre ele au fost la nivelul fetei si urmele lor se vad. Actrita si-a pierdut din frumusetea naturala si chipul ei s-a transformat.

Cu toate ca arata spectaculos la cei 61 de ani, operatiile estetice i-au stricat chipul. Injectiile cu botox facute de Michelle Pfeiffer au fost exagerate. Atat de exagerate inca nu mai seamana cu ea, cea din tinerete si cea pe care toti regizorii de la Hollywood o doreau in filmele lor.

Michelle Pfeiffer, distrusa de operatii estetice

Pe langa interventiile estetice, actrita de la Hollywood si-a stricat fizicul din cauza curelor de slabire. La un moment dat, disperata sa slabeasca rapid, a ales o dieta extrem de grea si nepotrivita: dieta cu supa de rosii.

Elena Basescu, implant de gambe? Cum arata picioarele ei, acum. Fanii o suspecteaza de operatii estetice

Vedeta a tinut acest regim alimentar pe care l-a combinat doar cu tigari. Manca doar supa de rosii si fuma, la greu. Urmele acestui stil de viata se pot citi pe chipul ei care, desi a fost botoxat, nu a facut fata fumului nociv de tigara.

Diana Munteanu si-a facut operatii estetice? Vedeta Antena 1 abia a fost recunoscuta de fani

In prezent, vedeta in varsta de 61 de ani se relaxeaza in Haiti. A fost intr-o vacanta exotica alaturi de cei dragi, inainte de a se pregati sa reapara in Maleficent: Mistress of Evil. Michelle Pfeiffer va juca, din nou, alaturi de celebra Angelina Jolie intr-un film mult asteptat de parinti si de copii, informeaza inquisitr.com.

Daniela Gyorfi, ‘mutilata de operatii estetice’. Ce reprosuri ii aduc fanii

Publicat: 21 iul. 2019, 10:33 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×