Un actor a fost injunghiat pe scena! Agresorul s-a scuzat spunand ca l-a confundat cu altcineva VIDEO

Publicat: 20 iul. 2019, 19:22 Autor: D. C. Vedete

Actorul Simon Yam din Hong Kong a fost injunghiat in timp ce se afla in cadrul unui eveniment organizat in China. Ranile nu sunt fatale.

Un actor a fost injunghiat pe scena, din gresala. Imaginile video au fost publicate pe reteaua de socializare Weibo din China. In ele, agresorul care poarta o vesta de culoare inchisa se urca pe aceeasi scena pe care se afla si actorul Simon Yam.

S-a apropiat de actor, a scos un cutit si l-a injunghiat in abdomen. Actorul in varsta de 64 de ani a fost transportat de urgenta la spital. Din fericire, ranile sale nu sunt periculoase. Acesta a fost taiat la maini si in stomac, unde agresorul i-a infipt arma.

Un actor a fost injunghiat pe scena


Conform politiei locale, actorul nu a fost identificat, momentan. Se pare ca Simon Yam a fost confundat cu altcineva de catre agresor. Incidentul a avut loc in oraşul Zhongshan din provincia Guangdong, în sudul Chinei, scrie Agerpres.

Atentie, romani! Un criminal notoriu este in libertate! A injunghiat patru persoane, dintre care una a decedat

Actorul Simon Yam este cunoscut pentru rolul din „Contact” din 1992. A debutat la Hollywood în „Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” din 2003. El este de asemenea producător de film.

O fetita a fost injunghiata in gat dupa ce a fost atacata de 15 adolescenti

Publicat: 20 iul. 2019, 19:22 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă