Pune o moneda in congelator inainte sa pleci in vacanta. Rezultatul te va ului! VIDEO

Publicat: 21 iul. 2019, 12:04 Autor: madalina m. News 3

Data viitoare cand pleci in vacanta, pune in practica acest truc. Va avea un rezultat total neasteptat si cu siguranta il vei recomanda si altora!

Pune o moneda in congelator, inainte sa pleci in concediu. Daca lipsesti de acasa pentru mai mult de 4-5 zile, nu uita sa folosesti acest truc cat se poate de practic si ingenios. Nu va da gres si te va ajuta sa depistezi daca au fost probleme in locuinta, cat ai lipsit.

Mancarea lasata in frigider se poate altera foarte repede, mai ales daca exista o pana de curent. Atunci cand pleci in vacanta, o astfel de problema nu e una prea evidenta si nici nu se poate remedia in vreun fel.

Pune o moneda in congelator

Pune o moneda in congelator inainte sa pleci in vacanta

De aceea, daca vei ingheta o moneda intr-un pahar, vei putea afla daca au fost probleme in momentele in care ai lipsit din casa. In mod cert, in mediul online sunt foarte multe astfel de trucuri, dar unele dintre ele nu pe atat de folositoare cum este acesta.

Metoda se pune usor in practica si trebuie sa devina un obicei pentru oricine. Se ingheata apa intr-un pahar de plastic. Cand a inghetat complet, se pune in frigider, iar deasupra se pune o moneda. Valoarea banutului nu este semnificativa si poate fi folosita orice moneda.

Desi la o prima vedere nu pare ca acest truc are sens, vei observa ca este unul foarte ingenios. Ajuta in momentele in care exista o pana de curent, pentru ca gheata din pahar va incepe sa se topeasca. Moneda incepe sa coboare in pahar, si cand revine curentul, apa va ingheata iarasi. Cum sa pastrezi painea proaspata cat mai mult timp

Video cu metoda ingenioasa

Cu cat banutul este mai jos in respectivul pahar care a reinghetat, cu atat vei sti ca cel mai probabil mancarea din frigider si congelator s-a stricat. Majoritatea alimentelor congelate au o interdictie in ceea ce priveste dezghetul si recongelarea, pentru ca se altereaza repede.

Mancarea din frigider este mult mai probabil sa se fi stricat dupa ce vii din vacanta, mai ales vara, potrivit playtech.ro. Temperaturile extreme au un impact negativ asupra alimentelor, de aceea e bine sa nu lasi foarte multa mancare acasa, cand pleci.

 

Publicat: 21 iul. 2019, 12:04 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă