Dan Alexa, declaratii dupa ce a fost batut! ‘Relatia mea cu Anamaria Prodan este…’

Publicat: 21 iul. 2019, 12:55 Autor: D. C. Vedete

Dupa ce si-a luat un mare pumn in fata de la o femeie, antrenorul Astra Giurgiu a cam ajuns de rasul internetului. Degeaba, va zicem si noi!

Dan Alexa a facut o serie de declaratii dupa ce a fost batut. Antrenorul echipei Astra Giurgiu a fost victima Anamariei Prodan, in urma cu cateva zile. La finalul partidei cu FC Botosani, acesta a primit un pumn sters in gura de la managerul lui.

Ca orice barbat cerebral, acesta nu a ripostat. De ce? Pentru ca e urat sa dai intr-o femeie. Mai ales cand ai martori. Dan Alexa a oferit un interviu in exclusivitate pentru Prosport.ro unde a explicat de ce nu a dat inapoi si ce parere are despre cei care rad pe seama lui, acum.

Dan Alexa, declaratii dupa ce a fost batut

”Aş vrea să vă rog să opriţi toate aceste mizerii care apar despre mine omul şi antrenorul Dan Alexa . Vreau să precizez următoarele aspecte. Sunt un bărbat divorţat, adică liber. Ca orice bărbat liber îmi permit să ies cu diverse domnişoare pentru o zi, două sau pentru o noapte. Sunt un bărbat asumat de fel.

Nu dau declaraţii şi nu dau checkin pe Instagram sau Facebook din locurile unde apar doar ca să ies in evidentă. Slavă domnului, am muncit o viaţă ca să nu am nevoie de asemena publicitate pe seama femeilor. Am 2 fetiţe minunate care sunt universul meu şi nu aş vrea să le dezamăgesc vreodată în viaţa mea. Pentru ele trăiesc. Pentru ele şi pentru fotbal. Educaţia pe care am primit-o eu de la mama şi familia mea spune aşa – “un bărbat adevărat ocroteşte şi apăra o femeie. Are grija de ea. Nu ridica mâna la o femeie nici dacă moare. Femeia este făcută sa fie respectata şi iubită.

Incredibil! Anamaria Prodan loveste din nou! De data asta il face praf pe Cornel Dinu! „Reprezint idealul dumneavoastra de femeie! Vise umede Cornele!”

Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa VIDEO


Lătrăii care vorbesc pe la televizor sau prin ziare sunt patetici. Jenanţi. Cei ce se dau în spectacol şi fac declaraţii de genul “Alexa este femeie fiindcă nu a fost în stare să o bată pe Anamaria Prodan” sunt jena definiţiei de bărbat! Episodul cu managerul meu Anamaria Prodan a fost unul copilăresc. Anamaria Prodan nu este bărbat. Este femeie. Femeile reacţionează haotic, reacţionează la impuls.

Anamaria Prodan, rasturnare de situatie in declaratii! „Nu regret nicio secunda din viata mea! Am lasat in urma mea o familie fericita…”

Anamaria este o femeie impulsivă. Care pune inimă în orice face. Am fost supărat pe moment, clar. Am stat de vorbă imediat cu Anamaria. Şi-a cerut scuze. Ana este omul care îsi asumă şi bunele şi relele prin care trecem şi am trecut. A fost o copilărie din partea ei. Niciodată nu aş ridica mâna la Anamaria sau la o altă femeie. Am clarificat şi acest subiect şi am predat o lecţie de viaţă şi educaţie tuturor bărbaţilor din România.

Relaţia mea cu managerul şi prietena mea de suflet Anamaria Prodan este…” Afla continuarea doar pe Prosport.ro!

Anamaria Prodan si Dan Alexa, dati de gol: ‘Are o relatie mai intimă cu el, mai deosebita’

Publicat: 21 iul. 2019, 12:55 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×