Cea mai admirata femeie din lume! Michele Obama a depasit-o in popularitate pe Oprah Winfrey!

Publicat: 21 iul. 2019, 10:22 Autor: madalina m. Vedete

Fosta doamna a Statelor Unite ale Americii a fost mereu considerata o persoana eleganta, cu multa clasa. Acum acest lucru a devenit oficial, pentru ca e apreciata in plan mondial.

Michele Obama este cea mai admirata femeie din lume! Sotia fostului presedinte Barack Obama a reusit sa impresioneze o lume intreaga, datorita calitatilor si farmecului sau aparte. La cei 55 de ani, aceasta a depasit-o cu mult pe celebra Oprah.

Fosta prima doamna SUA a fost votata in cadrul unui sondaj si a reusit sa iasa prima la categoria „cea mai apreciata femeie din lume”. Sondajul a fost realizat de o companie britanica de cercetare si la intrebari au raspuns peste 42.000 de persoane!

Cea mai admirata femeie din lume

Cea mai admirata femeie din lume

Printre cei care au votat-o pe Michele Obama se numara locuitori din 41 de tari. Chit ca nu se mai afla la Casa Alba de ceva vreme, femeia de culoare a ramas printre preferintele oamenilor, si datorita faptului ca s-a implicat in foarte multe activitati caritabile.

Michelle Obama a invins-o in popularitate pe Oprah Winfrey si e considerata una dintre cele mai influente persoane din intreaga lume. Totodata, pe aceeasi lista, pe langa realizatoarea americana de televiziune, Oprah, care a fost clasata pe locul II, se afla foarte multe personalitati.

De asemenea, pe locul trei este actrita Angelina Jolie, urmata de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, pe a patra pozitie. Mai mult, fostul secretar de stat al SUA, dar si adversara lui Donald Trump in alegerile prezidentiale, Hillary Clinton, e situata pe a opta pozitie. Multi o prefera in favoarea Madonnei, de exemplu, care e situata abia pe locul 11 in aceeasi lista.

Si prezentatoarea Ellen DeGeneres a fost votata de catre public, pentru ca s-a situat pe pozitia cu numarul 15. In clasamentul celor mai admirate femei din lume se mai regaseste si actuala prima doamna a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump. In clasamentul de 20 de pozitii, fostul manechin ocupa locul 19.

Mai mult, in urma cu un an, Michelle Obama a fost votata cea mai admirata femeie din Statele Unite. Odata ce activitatea sotului sau la Casa Alba s-a finalizat, sotia acestuia a fost foarte discreta in ceea ce priveste aparitiile publice.

sursa: independent.co.uk

Publicat: 21 iul. 2019, 10:22 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă
×