Michelle Obama, in lacrimi! Sotia fostului presedinte al Americii a adus un omagiu emotionant dupa decesul care a zguduit America

Publicat: 10 Jul. 2019, 12:31 Vedete
Michelle Obama, in lacrimi! Sotia fostului presedinte al Americii a adus un omagiu emotionant dupa decesul care a zguduit America

Michelle, la fel ca multe alte persoane din America, este profund indurerata din cauza mortii lui Cameron Boyce.

Michelle Obama, in lacrimi! Au trecut trei zile de cand tanarul actor, Cameron Boyce, star al producţiilor Disney Channel „Jessie“ si „Descendants“, a murit in timpul somnului.

In acest sens, Michelle Obama, sotia fostului presedinte al Americii, nu a putut sa treaca cu vederea acest eveniment nefast si i-a adus un tribut emotionant.

Michelle Obama, in lacrimi!

Michelle Obama, in lacrimi!

Mesajul vine ca descriere a unei poze cu ea si Cameron, din 2014, avand de spus numai cuvinte frumoase la adresa sa, spunand ca are un talent deosebit.

„Am fost norocoasă să împărtăşesc câteva momente cu Cameron Boyce – pe platourile de filmare, la Casa Albă, şi în cadrul un proiect profesional –, suficient timp să îmi dau seama de faptul că nu numai că avea un talent incredibil, dar, de asemenea, şi o inimă incredibilă.

Transmit multă dragoste şi îmbrăţişări familiei, prietenilor şi fanilor lui extrem de mulţi” a scris Michelle Obama pe Instagram, intr-o postare care a adunat rapid sute de mii de like-uri.

 

View this post on Instagram

 

I was lucky enough to share a few moments with Cameron Boyce—on set, at the White House, and on a service project—enough time to recognize that not only did he have incredible talent, but also an incredible heart. Sending out a lot of love and hugs to his family, friends, and his many, many fans.

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Actorul Cameron Boyce suferea de epilepsie

Actorul american Cameron Boyce, star al productiilor Disney Channel „Jessie” di „Descendants”, a decedat in timpul somnului, potrivit TMZ.

Cel care i-a gasit trupul neinsufletit a fost colegul sau de apartament, in cursul zilei de duminica, fiind si cel care a chemat medicii de urgenta, insa acestia nu au mai putut sa faca nimic ca sa-l salveze.

O autopsie oficiala este inca in curs de desfasurare, dar ar putea incepe luni si va include un raport toxicologic complet si teste de sange. Va dura cateva saptamani pentru ca testele sa determine cauza oficiala a mortii.

Familia sa crede cu tarie ca acea criza epileptica se afla în spatele mortii sale.

Se pare ca Boyce suferea de epilepsie, insa in pofida acestei boli tanarul a putut sa aiba o cariera de succes pana acum, avand multe roluri care l-au adus in lumina reflectoarelor.

Publicat: 10 Jul. 2019, 12:31 Vedete
Pe aceeași temă