Cameron Boyce, starul Disney, a murit in somn! Tanarul suferea de epilepsie

Publicat: 09 Jul. 2019, 11:08 News 3

Moarte ingrozitoare pentru tanarul in varsta de 20 de ani, dupa ce a suferit convulsii cerebrale.

Cameron Boyce, starul Disney, a murit in somn! Actorul american Cameron Boyce, star al productiilor Disney Channel „Jessie” di „Descendants”, a decedat in timpul somnului, potrivit TMZ.

Cel care i-a gasit trupul neinsufletit a fost colegul sau de apartament, in cursul zilei de duminica, fiind si cel care a chemat medicii de urgenta, insa acestia nu au mai putut sa faca nimic ca sa-l salveze.

Cameron Boyce, starul Disney, a murit in somn

Cameron Boyce, starul Disney, a murit in somn

„Cu inima grea, anunțăm, în această dimineață, dispariția lui Cameron. A murit în somn, din cauza unei tulburări medicale pentru care făcea tratament”, a spus un purtator de cuvant al familiei tanarului actor, intr-un comunicat dat publicitatii duminica, potrivit Digi24.

O autopsie oficiala este inca in curs de desfasurare, dar ar putea incepe luni si va include un raport toxicologic complet si teste de sange. Va dura cateva saptamani pentru ca testele sa determine cauza oficiala a mortii.

Familia sa crede cu tarie ca acea criza epileptica se afla în spatele mortii sale.

Se pare ca Boyce suferea de epilepsie, insa in pofida acestei boli tanarul a putut sa aiba o cariera de succes pana acum, avand multe roluri care l-au adus in lumina reflectoarelor.

A intrat in atentia lumii de la varsta de 9 ani, cand a jucat in cmedia „Grown Ups” (2010), in rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, iar apoi în seria Disney Channel „Jessie” (2011 – 2015).

Insa faima a cunoscut-o dupa ce a aparut in „Descendants”, serial care prezinta aventurile descendentilor personajelor clasice Disney. Aici a jucat rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Vil. cel de-al treilea sezon al acestei productii, in care apare si Cameron Boyce, o sa aiba premiera pe 2 august.

Publicat: 09 Jul. 2019, 11:08 News 3
Pe aceeași temă