Doliu. Actorul Ash Christian a murit la 35 de ani. Cum l-au găsit medicii legiști

Publicat: 18 Aug. 2020, 08:59 Arhiva

O nouă tragedie zguduie lumea Hollywoodului. Un alt actor a pierdut lupta cu viața. Tânărul avea doar 35 de ani și o carieră de succes.

O altă tragedie marchează Hollywoodul. Un tânăr în vârstă de 35 de ani, care este câștigător al premiului Emmy, a murit subit în timp ce se afla în vacanță. Este vorba despre actorul Ash Christian, care era și producător. Reprezentantul acesuia a transmis că actorul se afla în vacanță în momentul în care a murit. Medicii legiști l-au găsit pe actor pe pat, acesta murind în somn, în sejurul lui din Puerto Vallarta, Mexic.

Ash Christian a câștigat premiul Emmy în anul 2014. În calitate de actor, a apărut în mai multe seriale de succes, precum „Betty cea urâtă”, „The Good Wife” sau „Law and Order”, arată hollywoodreporter.com.

„Ash a fost un bun prieten, coleg și partener de năzbâtii. A fost un campion al filmelor și realizatorilor de film independenți, iar dragostea lui pentru procesul de a monta filme a fost contagioasă. Inima mea merge către familia lui, în special mama lui. Lumea a pierdut pe cineva bun”, a declarat partenera lui de producții, Anne Clements.

Sursă foto: Captură video Youtube

Trini Lopez a pierdut lupta cu viața

Un alt doliu din lumea artistică a șocat. Cântărețul și actorul Trini Lopez s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, după ce s-a infectat cu noul coroanvirus.

Trini Lopez este celebrul actor din ”The Dirty Dozen”, în regia lui Robert Aldrich. El a murit în cursul zilei de marți, 11 august, după ce organismul lui a avut parte de complicații din cauza infectării cu noul coronavirus, virusul venit din China. Cei care au anunțat decesul bărbatului cunoscut peste Ocean sunt reprezentanții Revistei Palm Springs Life. David Ebersole și Todd Hughes, cineaști cunoscuți, au încheiat recent un documentar despre viața actorului.

Publicat: 18 Aug. 2020, 08:59 Arhiva
Pe aceeași temă