Doliu în lumea filmului! Actorul Chadwick Boseman din ”Black Panther” a murit

Publicat: 31 Aug. 2020, 10:50 Arhiva

Este doliu în lumea filmului, după ce actorul Chadwick Boseman s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani.

Problemele de sănătate ale celebrului actor au început din anul 2016, când o vizită la spital l-a anunțat că suferă de o boală cumplită. Actorul din ”Black Panther” a fost disagnosticat cu cancer de colon, iar timp de patru ani s-a luptat cu boala. În timp ce se afla pe scenă, actorul încerca să uite că este bolnav și se bucura din plin de viață.

Starea sa de sănătate s-a agravat rapid, astfel rezultând decesul la vârsta de 43 de ani. Chadwick Boseman s-a stins din viață în propria locuință, unde se aflau soția și familia actorului. Viața lui a fost, în ultimii patru ani, un ”du-te – vino” continuu, căci se împărțea între intervenții chirurgicale, ședințele de chimioterapie și scenă.

În anul 2016, atunci când a primit diagnosticul, el a primit rolul care l-a consacrat, în producția Marvel – ”Captain America: Civil War”. Apoi, doi ani mai târziu a apărut în ”Black Panther”, cu recorduri de box office, arată Ok! Magazine.

Joe Ruby, creator al serialului animat „Scooby-Doo”, a murit

Joseph Clemens Ruby s-a născut pe 30 martie 1933, la Los Angeles. După ce a absolvit cursurile liceale, s-a înrolat în Marina Americană şi a luptat în Coreea.

Ruby, de patru ori nominalizat la premiile Daytime Emmy, a murit pe 26 august în casa lui din Los Angeles, a anunţat unul dintre nepoţii lui.

Joe Ruby l-a întâlnit pe Ken Spears când amândoi erau monteuri de sunet, apoi au făcut parte din echipa de scenarişti a companiei Hanna-Barbera şi au creat serialul „Scooby-Doo, Where Are You!”, care a debutat la CBS în septembrie 1969. Dintre primele 25 de episoade, el a scris şi editat mai puţin patru. La începutul anilor 1970, cei doi au fost numiţi de Fred Silverman de la CBS coordonatori ai programului pentru copii difuzat sâmbăta. Ei l-au urmat pe director la ABC, în 1975. „Scooby-Doo” a fost, de asemenea, mutat.

Publicat: 31 Aug. 2020, 10:50 Arhiva
Pe aceeași temă