Actorul Rip Torn a murit la varsta de 88 de ani! Era cunoscut pentru rolul din „Men In Black”

Publicat: 10 Jul. 2019, 10:29 News 3

Doliu mare la Hollywood, dupa ce indragitul actor s-a stins din viata in decursul zilei de ieri.

Actorul Rip Torn a murit la varsta de 88 de ani! Actorul „a murit linistit marti dupa-amiaza in locuinta sa din Lakeville, Connecticut iar alaturi de el au fost sotia sa Amy Wright si fiicele sale, Katie Torn si Angelica Page” a spus un reprezentant de-al actorului.

Torn a fost cunoscut pentru personajele sale „morocanoase”, care adesea amenintau sa fure lumina reflectoarelor de la starurile mai bine cotate ca el.

Actorul Rip Torn a murit la varsta de 88 de ani

Actorul Rip Torn a murit la varsta de 88 de ani

Cariera lui actoriceasca de 65 de ani a fost „piperata” cu performnate extrem de aclamate. Posibil ca cel mai mare succes al sau sa fi fost Artie din The Larry Sanders Show.

Rolul acesta i-a adus sase nominalizari la premiiile Emmy, castigand si un trofeu in 1996. El a primit, de asemenea, o nominalizare la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru rolul sau din Cross Creek din 1983.

La mai bine de 40 de ani dupa ce a aparut pentru prima oara pe ecran, lui Torn i-a fost dat rolul seful de politie din „Men In Black”, alaturi de Will Smith si Tommy Lee Jones. El a reluat rolul in continuarea din 2002.

Actorul s-a nascut pe data de 6 februarie 1931 la Elmore Rual Torn Jr., in Temple Texas. Mama sa a fost matusa actritei Sissy Spacek.

El a studiat interpretarea Shakesperiana la Universitatea din Texas, inainte de a se alatura Politiei Militare. Pe parcursul anilor 1950, a studiat cu profesorul legendar, Lee Strasberg, la Actors Studio din New York City.

De la inceput, a aparutin productii de mare anvergura, printre care si A Face In The Crowd (1957), Nicholas Ray’s King Of Kings (1961) si in multe episode din Alfred Hitchcock Presents.

Publicat: 10 Jul. 2019, 10:29 News 3
Pe aceeași temă