Cum slabeste Andreea Marin asa rapid? Vedeta a dezvaluit tratamentul minune care a facut-o supla

Publicat: 09 Jul. 2019, 17:50 Vedete

De cand a divortat de medicul turc, Tuncay, Zana a intinerit in fiecare zi. A slabit si a reusit sa isi schimbe radical stilul de viata.

Cum slabeste Andreea Marin asa rapid? Vedeta a dezvaluit tratamentul minune care a facut-o supla. Si este la indemana oricarei femei. Este vorba de un tratament corporal pe baza de alge si termocuverta. Vedeta noastra foloseste aceasta metoda pentru slabire si detoxifiere.

Recent, Andreea Marin le-a spus fanilor sai cum slabeste ea rapid. Este o procedura des intalnita in saloanele de infrumusetare. Zana apeleaza la termocuverta pentru a elimina toxinele si a slabi prin transpiratie.

Cum slabeste Andreea Marin asa rapid

„E cam răcoare afară, așa că m-am învelit cu niște alge și o termocuvertă ?. Am înlocuit pauza de masă azi, după ce micul dejun a fost consistent, cu o jumătate de oră în care fac ceva pentru îngrijirea corpului meu, fac rost de timp făcând mici compromisuri din când în când, căci altfel a avea grijă și de mine rămâne o misiune imposibilă.

Nu vreau să iau din timpul de muncă, e o perioadă plină și nu facem față decât… alergând. Nu vreau să ating nici timpul dedicat celor dragi, pe care nu vreau să îi neglijez. Așa că mă trezesc devreme, adorm mai târziu, dar fac loc și pentru o oră dedicată azi corpului meu, altădată tenului, sportului sau pur și simplu cititului sau unei întâlniri cu cineva drag. Trebuie!

Andreea Marin locuieste cu iubitul ei, de 1 an! Cum se intelege Adrian cu Violeta Marin Banica?!

Andreea Marin adora slabirea cu termocuverta

Întorcăndu-mă la tratamentele pentru modelare corporală sau slăbire, după nevoia fiecăreia dintre noi, acesta înseamnă 30 de minute în care am parte de aplicare de alge micronizate pe corp, de asemenea argilă și gel termic cu rolul de a favoriza penetrarea activilor din algele pudră în profunzimea pielii, având acțiune lipolitică.

Andreea Marin vorbeste despre Violeta! Cum e Zana, ca mama: ‘Nu imi place ce se intampla’

Tratamentul se face la termocuvertă, ne încălzim și reducem țesutul adipos, eliminăm toxinele și apa în exces, activăm circulația sângelui și stimulăm lipoliza, cu rezultate în pierderea kilogramelor. Pielea arată mai bine, celulita se retrage, nu mai avem nevoie de saună. 2 în 1!”, le-a explicat Andreea Marin celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Andreea Marin si-a etalat decolteul generos la plaja. Diva este mai sexy ca oricand

Publicat: 09 Jul. 2019, 17:50 Vedete
Pe aceeași temă