Andreea Marin locuieste cu iubitul ei, de 1 an! Cum se intelege Adrian cu Violeta Marin Banica?!

Publicat: 20 iun. 2019, 13:57 Autor: D. C. Vedete

Dupa perioada divortului de medicul turc, vedeta s-a reinventat. A reusit sa slabeasca, sa arate mai tanara si are un nou iubit.

Andreea Marin locuieste cu iubitul ei, de mai bine de 1 an. Acestia impart vila pe care vedeta o are in Bucuresti, in zona Parcul Circului. Alaturi de ei locuieste, cum era si normal, Violeta, fiica Andreei Marin cu Stefan Banica Jr, fostul ei sot care in 2019 a devenit parinte, alaturi de Lavinia Pirva.

Andreea Marin a marturisit ca Adrian Brancoveanu, iubitul ei, locuieste acasa la ea. Cei doi impart vila vedetei care are si o gradina superba. Adrian Brancoveanu se intelege de minune cu fiica vedetei, Violeta. Acestia se joaca aproape in fiecare seara.

Andreea Marin locuieste cu iubitul ei

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Andreea Marin, situatie delicata in casa: „S-au ciondanit cateva zile”

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă.

Andreea Marin a facut dezvaluiri triste: „Am ramas fara bani de foarte multe ori, de la o luna la alta”

Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit.”, a spus Andreea Marin pentru VIVA!.

Iulia Albu o critica IAR pe Andreea Marin. Ce a avut de zis de data aceasta

Publicat: 20 iun. 2019, 13:57 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă