Surpriza de proportii pentru Ilinca Vandici in direct de ziua ei! A izbucnit in lacrimi! VIDEO

Publicat: 19 Jun. 2019, 11:41 News 3

Teo l-a adus in platou pe baietelul Ilincai fara ca ea sa stie si asta a fost una dintre cele mai frumoase surprize de ziua ei.

Surpriza de proportii pentru Ilinca Vandici in direct de ziua ei! Ilinca Vandici a fost invitata la Teo in emisiune de ziua ei cand a implinit 33 de ani si a vorbit despre realizarile ei de pana atunci dar apogeul emisiunii a fost surpriza pe care moderatorii i-au pregatit-o.

Teo a rugat-o pe Ilinca sa se intoarca cu spatele spre intrarea invitatilor si nu i-a spus ce surpriza ii pregateste. Ilinca s-a intors si i-a vazut in mijlocul platoului pe fiul ei Zian si pe sora ei. Vedeta s-a emotionat instant si a avut o reactie sincera de bucurie, dovada clara ca momentul nu fusese regizat.

Surpriza de proportii pentru Ilinca Vandici in direct de ziua ei

Fiul ei i-a adus un buchet de flori, iar imediat cum a vazut-o pe mama lui a inceput sa alerge prin platou plin de energie. Din acel moment emisiunea s-a „terminat” pentru ca Teo nu a mai putut sa puna nicio intrebare nici Ilincai si nici surorii ei, Nicoleta.

Bursucul a fost cel care a devenit responsabil de Zian si a alergat prin tot platoul dupa el si i-a explicat ce sunt lucrurile pe care le vede. Ilinca nu a mai putut sa se concentreze deloc la emisiune si tot ce facea era sa-l urmareasca pe Zian prin platou.

Teo i-a mai pregatit o surpriza in care a trebuit sa sparga cu o bata un calut plin cu dulciuri de care Zian ca mai toti copii mici nu a fost deloc intersat pentru ca el nu mananca deloc zahar.

Ilinca Vandici a fost topita si tot ce a mai putut sa faca a fost sa vorbeasca despre baietelul ei: „Ce faci puiul meu frumos? Mami ce faci tu aici ca tu la ora asta trebuia sa dormi. Clar nu ar trebui sa fiu in emisiune in momentul asta ci sa alerg dupa el in jurul lui si sa vorbim, sa-i aratam ce se intampla. Doamne ce surpriza mi-ati facut. Asa se desfasoara zilele noastre, mai avem si noptile”.

O alta surpriza pentru vedeta Kanal D a fost atunci cand in platoul emisiunii au venit si colegii ei de la emisiunea Bravo ai Stil, iar Catalin Botezatu nu s-a putut abtine sa nu-i faca un compliment: „Este cea mai frumoasa si sexy prezentatoare ever pe care eu am vazut-o. Mi se mai intampla si mie cand imi este rau si vine Ilinca cu un decolteul si atunci imi ia raul cu mana”. a declarat si Catalin Botezatu despre Ilinca Vandici.

Publicat: 19 Jun. 2019, 11:41 News 3
Pe aceeași temă