Rica Raducanu a fost internat de urgenta! Fostul mare portar al Romaniei are probleme grave de sanatate

Publicat: 19 iun. 2019, 10:22 Autor: Simona News 3

Vesti triste despre Rica Raducanu! Din pacate, acesta nu se simte deloc bine si a ajuns la spital.

Rica Raducanu a fost internat de urgenta! Fostul portar al echipelor Steaua, Rapid si Sportul Studentesc a ajuns de urgenta intr-un spital din Bucuresti, unde a fost internat.

Inca de la inceputul acestui an Rica Raducanu a inceput sa aiba probleme de santatate si de atunci s-a tot vehiculat ca starea lui de sanatate este precara.

Rica Raducanu a fost internat de urgenta

Rica Raducanu a fost internat de urgenta

Chiar Rica Raducanu a declarat vara trecuta ca a fost in pericol de moarte, riscand sa moara in somn. A fost la control unde i s-a zis ca in durata a 5 minute a avut 77 de secunde in care nu a respirat.

De aceea, de fiecare data cand doarme Rica Raducanu poarta o masca, pentru a fi sigur ca asa ceva nu se va mai intampla. Din nefericire, acesta a fost diagnosticat cu apnee.

„Din cauza loviturilor și a plonjoanelor. Mulți mi-au dat cu piciorul în nas, mi-au rupt toată partea asta și nu respir deloc pe aici. Apoi am avut probme cu gâtul, cu lovituri la cap, peste tot și mi-a zis că trebuie să vin, că s-ar putea să mor în somn”, a spus fostul portar, potrivit evz.ro.

Publicat: 19 iun. 2019, 10:22 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă