Fiica de milionar care cerseste. De ce a ajuns pe strazi si ce se intampla cu tanara VIDEO

Publicat: 18 iun. 2019, 19:18 Autor: madalina m. Viral

O tanara foarte bogata a ajuns pe strazi si a fost pusa in postura unei cersetoare. Momentele au fost filmate, spre groaza parintilor si a privitorilor.

Fiica de milionar care cerseste i-a socat pe internauti. Un filmulet cu aceasta intr-o asemenea postura, dar si povestea ei au fost publicate in mediul online. Totul este diferit la ea, fata de cum o stiau apropiatii, inclusiv imbracamintea. Asta deoarece pe langa garderoba scumpa, Isabella James detine si o posesta Chanel care a costat 8 mii de lire.

A uitat de toate acestea, atunci cand a fost nevoita sa isi petreaca mai multe zile, in postura unei persoane a strazii. Asta deoarece Isabella James, in varsta de 21 de ani, a participat la emisiunea „Rich Kids Go Homeless”. In cadrul experientei, a fost nevoita sa renunte la stilul luxos de viata cu care fusese obisnuita.

Fiica de milionar care cerseste in Londra!

Bogatasa Isabella a fost insa rapid trezita la realitate. La inceputul filmarilor, ea le spunea celor care o priveau in fata micului ecran ca nu vrea sa cerseasca pentru ca i se pare umilitor. Lucrurile s-au schimbat dupa trei zile de stat pe strazi, in saracie lucie.

A avut un real soc atunci cand a vazut cu ochii ei cum sunt nevoiti alti oameni sa traiasca, zi de zi, pentru ca nu au alte posibilitati materiale. Pana sa se inscrie in respectivul show tv, tanara de 21 de ani obisnuia sa aiba sase vacante, pe an, in locuri cat mai exotice. Pe Instagram, toata lumea ii poate vede experientele de calatorie.

Fiica de milionar care cerseste

Insa, toate acestea nu au ajutat-o prea mult cand a fost nevoita sa se descurce de una singura, cu doar cateva lire in buzunar, pe strazile din Londra. „Mereu am fost judecata dupa modul in care arat. Oamenii cred ca sunt o fata care arata bine, cu un stil de viata luxos si ca sunt o snoaba. Poate ca arat ca o printesa, dar sunt mai mult de atat”, a spus tanara la inceputul experientei.

Si-a propus sa faca rost de bani, cat era pe strada, din reciclarea de sticle de plastic si doze de aluminiu. Urma sa le vanda la un supermarket si nu avea in gand sa cerseasca, pentru ca i se parea degradant.

„Sunt multi drogati si betivi, iar cei fara adapost ar putea face mai mult pentru a scapa de strazi”, a spus ea, in mod increzator. „Nu este corect sa astepti ca oamenii sa iti puna bani in mana daca nu muncesti”, a mai completat Isabella. Ea a petrecut trei zile in Stratford, o zona periculoasa din Londra. Acolo, 1 din 25 de persoane traieste in saracie.

VIDEO cu fiica de milionar care cerseste

Planul sau a esuat rapid, iar pentru ca nu a putut se angajeze nici ca spalator de vase, a inceput sa cerseasca, spunandu-le trecatorilor povestea ei. A facut rost de bani de mancare pentru ca a obtinut 45 de lire din cersit.

Totodata, a preferat sa pastreze banii pe care sa ii imparta cu o alta persoana a strazii, cu care s-a imprietenit. Isabella a fost curioasa sa afle cum supravietuieste o femeie pe strazi de la Cathy. Cele doua au petrecut noptile impreuna, alaturi de cainele femeii, pe nume Bobby.

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 18 iun. 2019, 19:18 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă