Bogatul care cerseste. Face milioane cu afacerea lui, dar a trait ca un boschetar 3 zile. Experimentul i-a schimbat viata!

Publicat: 17 apr. 2019, 19:06 Autor: madalina m. Life

Kieren Hamilton are varsta de 22 de ani si este originar din Londra, in Marea Britanie. E un tanar milionar care a acceptat o provocare incredibila.

Experimentul care i-a schimbat viata tanarului este unul televizat, in Anglia. Bogatul care cerseste a aparut in emisiunea „Rich Kids Go Homeless”. Pana in momentul in care nu s-a vazut in fata faptului implinit, Kieren obisnuia sa spuna ca oamenii strazii sunt „lenesi si buni de nimic”.

Ei bine, lucrurile s-au schimbat drastic, dupa ce el a petrecut trei zile pe strazi. In mod cert nu a fost experienta pe care si-o imagina, nici pe departe! In emisiunea de pe postul britanic „Channel 5”, tanarul este aratat cand isi incepe aventura.

Bogatul care cerseste, amenintat cu cutitul!

Pana in prezent, Kieran Hamilton si-a facut un renume in Anglia. El a facut avere prin tranzactionare si afacerea sa l-a dus departe. Initial el credea ca se va descurca mult mai bine pe strazi fata de boschetarii obisnuiti.

Bogatul care cerseste a avut nevoie sa simta pe propria piele cat de grea este, de fapt, viata pentru acesti oameni. A pornit in aventura lui de pe strazi cu un sac de dormit, o geaca de vant, sosete groase si o pereche de ochelari. Si-a propus la inceput sa-i vanda, pentru a obtine mai multi bani.

Bogatul care cerseste

Insa, experienta lui nu a inceput deloc bine. Nu a reusit sa obtina o camera intr-un hostel, iar un boschetar a incercat sa il taie cu un cutit, cand s-a apropiat prea mult. A dezvaluit astfel, in fata camerei, ca inainte obisnuia sa castige 10.000 de lire pe zi. Cand s-a vazut la un pas de moarte pe strazi, situatia s-a schimbat total.

Mai apoi, dupa prima seara in care a cersit pe strada, Kieren a reusit sa stranga doar 5 lire! A fost nevoit sa doarma sub cerul liber, pe strada, pentru ca nu si-a mai permis sa mearga la un hostel. Milionarul a fost filmat in apropiere de Charing Cross Station, din Londra, in sacul lui de dormit.

VIDEO cu bogatul care cerseste!

Bogatul care cerseste s-a gandit sa inceapa sa vanda si umbrele, la mana a doua, ca sa isi faca rost de mai multi bani. Totusi, in postura de boschetar, a aflat cat de greu se castiga banii. A adunat doar 7 lire, in doua zile grele. I-ar fi trebuit cate 6 lire pentru fiecare umbrela pe care intentiona sa o achizitioneze si revanda.

„E atat de greu sa trebuiasca sa cersesc cu orele si dupa sa primesc doar cativa banuti. Sunt obisnuit sa fac banii astia in cateva secunde!”, a admis milionarul. Cand a acceptat sa participe in emisiunea TV, el era de parere ca „Boschetarii sunt lenesi si slabi. Esti deja la fundul prapastiei, lucrurile nu se pot inrautati, pot doar sa se schimbe in bine!”. A aflat adevarul in cel mai crunt mod: „Nu sunt cuvinte prin care sa pot explica, dar e atat de rau pe strada!”.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 17 apr. 2019, 19:06 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă