VIDEO! Ce telefon are Warren Buffett?! Al treilea cel mai bogat om din lume are un Samsung de 25 de dolari vechi de 10 ani

Publicat: 03 apr. 2019, 16:44 Autor: D. C. News 2
VIDEO! Ce telefon are Warren Buffett?! Al treilea cel mai bogat om din lume are un Samsung de 25 de dolari vechi de 10 ani

Desi este unul dintre cei mai bogati oameni din lume nu cheltuie mai nimic din averea lui si cu siguranta nu pe lucruri care sa fie "la moda".

Ce telefon are Warren Buffett?! Al treilea cel mai bogat om din lume are un Samsung! Warren Buffett la cei 88 de ani ai sai este unul dintre cei mai bogati oameni din lume dar si dintre cei care cheltuie cel mai putin.

Miliardarul a devenit renumit de-a lungul deceniilor pentru modul foarte strict in care traieste si cum conduce o masina ieftina si locuieste intr-o casa banala din Omaha. Acum a venit momentul in care intreaga planeta se minuneaza de telefonul lui mobil care nu este nici pe departe unul de ultima generatie, ba mai mult, nu este nici macar smartphone.

Ce telefon are Warren Buffett?!

Telefonul prezentat de Warren Buffett este un model cu clapeta lansat în 2010 de Samsung. Pentru tinerii din sala a fost un soc sa descopere ca asemenea telefoane inca mai exista.

„Apropo, acesta este telefonul meu. Mi l-a împrumutat Alexander Graham Bell şi am uitat să i-l dau înapoi” a fost gluma pe care batranul Warren Buffett a facut-o atunci cand si-a prezentat public telefonul lui mobil. Între timp, miliardarul a investit în acţiuni ale gigantului IT Apple, dar nici acest lucru nu l-a convins să treacă la Iphone.

Mai mult decât atât, cei de la Apple i-au trimis deja şi cel mai nou model de smartphone, Iphone X, iar Tim Cook s-a oferit chiar să vină şi să îl înveţe pe Buffett cum să îl folosească.

Warren Buffett este renumit in intreaga lume pentru faptul ca nu are calculator pe birou si ca nu stie mai deloc sa foloseasca un PC iar toate tranzactiile financiare de multe miliarde de dolari le face banzandu-se pe rapoartele oficiale ale companiilor.

Locuieste in casa pe care a cumparat-o acum 60 de ani cu 31.000 de dolari si are o masina de aproimativ 45.000 de dolari iar intreaga lui avere este estimata la peste 82 miliarde de dolari.

Publicat: 03 apr. 2019, 16:44 Autor: D. C. News 2
Pe aceeași temă