Jojo si Paul Ipate au varicela! Toata familia e in carantina. Ce se intampla

Publicat: 03 Apr. 2019, 15:14 Vedete

Dupa ce au iesit cu lacrimi din Asia Express, din cauza problemelor de sanatate ale lui Paul Ipate, familia lor trece printr-o noua problema.

Jojo si Paul Ipate au varicela! Toata familia e in carantina. Artista a publicat pe contul ei de Facebook un mesaj. In el le explica fanilor absenta lor de pe retelele de socializare. Jojo si Paul Ipate au varicela.

Toata familia lor s-a imbolnavit, subit. Jojo si Paul Ipate au instalat carantina in casa lor. Cei doi soti trebuie sa aiba grija de cei mici, care sunt cei mai importanti. Trebuie sa aiba grija ca nu cumva sa se scarpine si sa nu le ramana semne.

Jojo si Paul Ipate au varicela

„Achim a facut varicelă şi a încheiat cu ea acum două zile, şi acum şi Paul Ipate şi Zori au. Deci…suntem la domiciliu cu textele în brate si mixtură mentolată. Zori are o faza mai uşoară si sa dea Domnul să rămână aşa! Aşadar nu prea sunt eu cu chef de stories şi de altele. Peste câteva zile promit că o să vin cu mai multă energie către voi. Acum aştept energia voastră bună să vină catre noi pentru că avem nevoie de ea! ??”, a scris Jojo pe Facebook.

  • „Cum iti dai seama ca ai suflet de copil? Faci varicela la 34 de ani. O parte din privilegiul de a fi tatic, este ca poti sa faci varicela in acelasi timp cu ceilalti copii din scoala. 
  • Din pacate nu pot sa onorez spectacolele din aceasta saptamana de la Barlad, Tecuci si Otopeni cu piesa “Cum se face”, pentru ca acest minunat virus ma va tine in casa cel putin 2 saptamani. Imi cer scuze atat celor care au cumparat bilet sa ma vada pe mine in mod special ?, cat si celorlalti, dar varicela te face mai putin talentat si nu ma pot prezenta asa in fata voastra.
  • In schimb, voi fi inlocuit de colegul nostru, poate mai talentat decat mine si chiar mai chipes, Daniel Hara. Cel putin el nu va avea bubite. Imi pare rau pentru cele intamplate, nu e nimeni vinovat, nici macar eu. P.s. : Sper sa ma primeasca inapoi in distributie dupa ce-mi revin”, a scris Paul Ipate pe Facebook. 

Paul Ipate, hernie de disc la Asia Express

Jojo si Paul Ipate au parasit Asia Express in lacrimi! Paul a facut hernie de disc! Asia Express s-a terminat pentru Paul Ipate si Jojo cum nu se putea mai rau. Cei doi au fost nevoiti sa abandoneze competitia din motive medicale. Paul Ipate a fost la un pas sa o bata pe Jojo! De ce? Click aici!

Paul Ipate a intrat in competitie stiind ca va fi greu si ca in urma cu 5 ani a suferit o operatie de hernie de disc. Din cate se pare faptul ca a carat atat de mult timp rucsacul atat de greu in spate si chiar uneori l-a luat si pe cel carat de Jojo l-a facut sa aiba din nou probleme cu spatele. Jojo, hartuita SEXUAL la Asia Express! 30 de barbati au abuzat-o de fata cu Paul Ipate!

Se pare ca hernia lui de disc a revenit dupa ce a simtit dureri puternice pe spate. Afla aici ce s-a intamplat cu Paul Ipate si hernia lui de disc!

Publicat: 03 Apr. 2019, 15:14 Vedete
Pe aceeași temă