Catalin Botezatu, adevarul despre Catalin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu! Ce faceau cei doi, impreuna

Publicat: 03 Apr. 2019, 12:57 Vedete

Zina Dumitrescu a murit pe 29 martie 2019, la 82 de ani. S-a stins din viata in camera ei de azil, asa cum isi dorea mereu. Acum ies dezvaluiri noi.

Catalin Botezatu a spus adevarul despre Catalin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu. Cei doi au fost colegi de podium. Catalin Botezatu si Catalin Negreanu au fost, in tineretea lor, modele pentru Zina. Bote sustine ca nu a fost niciodata in intrecere cu Catalin Negreanu.

Din contra! Catalin Botezatu sustine ca e posibil ca Zina Dumitrescu sa il fi dat pe el drept exemplu propriului fiu, Catalin Negreanu. Este posibil ca acesta sa fie un motiv al racirii relatiei mama-fiu.

Catalin Botezatu, adevarul despre Catalin Negreanu

  • ”Niciodată nu au existat invidii între mine și Cătălin Negreanu! Din contră, pe vremea când lucram amândoi ca manechini, eram foarte buni prieteni, apoi, ne-am mai întânit accidental de câteva ori și ne-am purtat ca niște oameni civilizați! Nu știu dacă Zina vorbea mai mult despre mine, poate chiar și în fața lui, cu un scop anume, cred că o făcea să îl motiveze, nicidecum din alte motive. Iar în ceea ce mă privește, se mândrea efectiv cu mine, de cine sunt, de realizările mele, se mândrea cu faptul că eu am ajuns foarte sus. În ultima perioadă, ea se lăsase de modă și era normal că privea ca un spectator! Sincer, pe mine mă vedea ca pe un om cu care lucrase, o persoană pe care ea își pusese o amprentă pozitivă și normal că asta era poate satisfacția sa!”, a declarat designerul pentru Wowbiz.ro.

Zina Dumitrescu isi iubea enorm fiul

  • ”Nu cred Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin, fiul ei natural, pe care îl iubea enorm, prin mine. Niciodată! Repet, poate mă dădea ca exemplu doar ca să îl motiveze puțin! Atât! Am spus-o și o spun, Cătălin este un băiat minunat, îl respect, indiferent ce s-a întâmplat acum și îl voi respecta și în viitor, datorită mamei Zina, pardon doamnei Zinei, îi spun așa să nu se mai interpreteze! Dacă vreodată va avea nevoie de ajutorul meu, îl va avea fără să mă gândesc la ce o să interpreteze lumea sau la ce s-a întâmplat zilele acestea”, a marturisit creatorul de modă, inainte ca Zina sa se stinga din viata.

Catalin Botezatu, mesaj de adio pentru Zina Dumitrescu

  • „Zina Dumitrescu este dincolo de tot ceea ce aş putea fi eu vreodată. Ea n-a murit, fiindcă nu poate să moară. Mama Zina este dincolo de suferinţa omenească, dincolo de vanitate, de tristeţe sau de glorie. Ştiu că a trăit frumos, pentru că e un om uluitor, extraordinar, un om frumos şi bun în adevăratul sens al cuvântului. Orice aş spune despre ea este prea puţin. Singurul meu regret e că acum, când este printre îngeri, nu mai pot s-o îmbrăţişez. Pentru mine, nu va fi niciodată o amintire, va fi întotdeauna a doua mea mamă”.
Publicat: 03 Apr. 2019, 12:57 Vedete
Pe aceeași temă