Brigitte i-a facut baie lui Pastrama dupa ce a pierdut rusinos duelul cu Marius! Noi imagini fierbinti de la Ferma 2019 VIDEO

Publicat: 03 Apr. 2019, 10:45 Vedete

Relatia lor de dragoste pare sa se dezvolte frumos atat in FERMA, dar mai ales in afara ei. Lucrurile sunt cat se poate de serioase intre cei doi iubiti.

Brigitte i-a facut baie lui Pastrama! Noi imagini fierbinti de la Ferma 2019, asa cum cei doi concurenti ne-au obisnuit deja. Florin Pastrama trece prin clipe grele in FERMA dupa ce a pierdut duelul in fata lui Marius care a si devenit fermierul saptamanii.

Ajuns la duel impreuna cu Marius, Florin Pastrama a fost aproape sigur ca „52-ul” lui va face diferenta pentru ca urmau sa se intreaca intr-o proba de forta, doar ca de data asta buturuga mica a rasturnat carul mare.

Desi avea aproape jumatate din kilogramele lui Pastrama si nici pe departe forta lui, Marius a avut o strategie prin care a reusit sa castige proba si sa-l faca efectiv de ras pe Pastrama. Imediat dupa ce a suferit o infrangere dureroasa Florin Pastrama s-a intors in bratele lui Brigitte sa isi linga ranile.

Iubita lui a fost atat de miscata de faptul ca Pastrama a pierdut duelul incat s-a comportat ca o mama si i-a facut baie. L-a spalat pe spate, pe cap si i-a alinat orgoliul cu vorbe dulci. „Chiar daca n-a castigat, el a facut tot ce a putut si l-am sustinut de la inceput si asta inseamna ca trebuie sa-l sustin pana la capat”, a fost replica lui Brigitte.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Apr. 2019, 10:45 Vedete
Pe aceeași temă