Fetita Gabrielei Cristea, de urgenta la spital. Ce s-a intamplat cu Victoria

Publicat: 02 apr. 2019, 20:04 Autor: Simona News 3

Gabriela Cristea a trecut prin momente de panica atunci cand fiica ei, Victoria, a fost dusa de urgenta la spital.

Fetita Gabrielei Cristea, de urgenta la spital. Gabriela Cristea si Tavi Clonda au tras o spaima pe cinste atunci cand fiica lor cea mare, Victoria, s-a imbolnavit.

Parintii ei n-au stat pe ganduri si au dus-o de urgenta la spital, pentru a i se face toate verificarile si pentru a i se acorda tratamentul necesar.

Fetita Gabrielei Cristea, de urgenta la spital

Fetita Gabrielei Cristea, de urgenta la spital

Micuta Victoria are parte in acest moment de ingrijiri medicale, astfel ca parintii ei pot rasufla usurati, fiindca fetita este pe maini bune. Cel care a dat vestea a fost Tavi Clonda, lasand un mesaj pe Facebook.

„Iubita mea cea mare e bolnăvioară” a scris Tavi Clonda, iar oamenii n-au stat pe ganduri si i-au urat insanatosire grabnica micutei si sa nu dispere, ca totul va fi bine si vor trece peste aceasta incercare.

Gabriela Cristea a nascut pentru a doua oara

In urma cu doua saptamani Gabriela Cristea a nascut pentru a doua oara, tot o fetita, perfect sanatoasa, pe nume Iris.

Pe data de 17 martie, prezentatoarea Antena Stars a nascut prin cezariana o fata frumoasa si sanatoasa. De data aceasta, cezariana a fost fara complicatii, spre deosebire de cazul Andreei Balan.

Cum a decurs operatia de cezariana a Gabrielei Cristea

Tavi Clonda si Gabriela Cristea au devenit parintii unei fete frumoase. Atat mama cat si bebelusul se simt bine dupa operatia de cezariana. Micuta va fi botezata de cei doi parinti cu numele de Iris. Incantati de noua lor comoara, cei doi parinti au publicat deja imagini cu fiica lor mezina, Iris.

„Sunt foarte fericit. Gabriela a venit cu ideea numelui şi ne-a plăcut foarte mult. Fetiţa este foarte bine, a păpat. Gabriela trebuie să înceapă mobilizarea după operaţie. Este bine. Am depăşit episodul Andreei Bălan, am înţeles că este un caz unic. Am avut emoţii diferite faţă de la Victoria.

Totul este bine, suntem fericiţi. Cred că marţi sau miercuri va fi externată. A fost şi Victoria la spital, o să vină şi azi, vrem să facem cunoştinţă. Nu a băgat-o în seamă pe Iris şi pe drum jumătate de drum îi spunea numele, chiar dacă nimeni nu mă crede.

Tot parcă a decurs mult mai ok ca data trecută. Deşi, şi data trecută a fost bine, dar a durat mai mult… sau ni s-a părut nouă. Ni s-a părut foarte uşor… şi anestezia. Totul s-a derulat foarte repede, nici nu am apucat să mă dezmeticesc că ea deja era întinsă şi cu anestezia făcută.

Cu ocazia asta aş vrea să mulţumesc şi echipei de medici de la Sanador că au fost extraordinari şi sperăm că o să fie în continuare. A fost mult mai uşor şi a decurs totul mult mai repede”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

Publicat: 02 apr. 2019, 20:04 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă