Gabriela Cristea a nascut! Vezi cum se simte proaspata mamica

Publicat: 17 Mar. 2019, 13:19 Vedete

Momentul mult asteptat de Gabriela Cristea si Tavi Clonda a sosit. S-a nascut fetita lor!

In urma cu scurt timp Gabriela Cristea a adus pe lume ce-a dea doua fetita a sa, la spitalul Sanador din Capitala, unde a nascut si Andreea Balan de curand, iar totul pare sa fie ok, potrivit Cancan.

Se pare ca Gabriela si Tavi au ales numele fetitei, insa nu vor sa-l dezvaluie inca, doar se stie ca va fi format tot din 3 nume de „circulatie internationala”.

Gabriela Cristea a fost in pericol sa aiba soarta Andreei Balan, din cauza trombofiliei. De aceea, nasterea naturala nu a putut fi luata in considerare si a trebuit sa recurga la cezariana.

Gabriela Cristea a nascut!

Gabriela Cristea a nascut

„Eu am un profil care se apropie mai degrabă de ce i s-a întâmplat Andreei. Am un an și cinci luni distanță între cele două operații de cezariană. De aceea merg destul de des la medic. Andreea a trecut cu greu și o felicit!

În cazul meu, apropos de ce spunea Andreea, am fost avertizată încă de la prima vizită la medic ținând cont de mai mulți factori. Eu am 44 de ani și nu trebuie să uit acest aspect. Eu am o trombofilie și am avut recomandarea medicului să fac cezariană.

Nu voiam să nasc natural la prima naștere, dar am avut recomandarea medicului să nu fac asta. Sunt extrem de monitorizată, deoarece urmează să nasc în doar câteva zile” a spus Gabriela Cristea, potrivit evz.ro.

Publicat: 17 Mar. 2019, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă