VIDEO! Gabriela Cristea mai are putin si naste dar deja isi face planuri pentru alti copii! S-a gandit serios la o mama surogat!

Publicat: 22 Feb. 2019, 12:20 News 3

Gabriela si Tavi Clonda nu au vrut sa divulge numele celui de-al doilea copil, tot ce au spus este ca va fi tot format din 3 nume de "circulatie internationala".

Gabriela Cristea mai are putin si naste dar deja isi face planuri pentru alti copii! Gabriela Cristea a fost invitata la Dan Capatos in emisiune unde a venit alaturi de sotul ei si au vorbit despre nasterea ce ii asteapta.

Gabriela Cristea este gravida in 37 de saptamani si continua sa se simta foarte bine si sa apara aproape zilnic la tv. A luat foarte mult in greutate si sarcina ei este monitorizata zilnic dar nu vrea sa renunte la emisiunea tv pe care o prezina la Antena Stars. Ea si Tavi Clonda sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile camerei pentru cel de-al doilea bebelus. Sarcina a fost una fara probleme pentru Gabi Cristea, dar se teme sa nu cumva sa nasca in orice moment dat fiind ca nu au trecut inca 2 ani de la ultima nastere.

„Sunt gravida in 37 de saptamani, as putea sa nasc oricand. Cam pe 15 Martie ar fi data cand trebuie sa nasc. Singura mea temere e ca as putea sa nasc oricand pentru ca nu sunt inca 2 ani intre operatii si asta ar fi singurul motiv.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Feb. 2019, 12:20 News 3
Pe aceeași temă