Cantaretul Peter Tork a murit la 77 de ani. A fost rapus de o forma rara de cancer

Publicat: 22 Feb. 2019, 10:52 Vedete

The Monkees, basistul trupei The Monkees, a murit la varsta de 77 de ani.

Moartea lui Peter a fost anuntata de familia sa pe pagina sa oficiala de Facebook: „Cu durere in suflet si inima franta va anuntam ca bunul nostru prieten, mentor, profesor si suflet minunat, Peter Tork, a trecut in nefiinta.

Asa cum am mentionat si in trecut, echipa PTFB formata din familie, prieteni si colegi, doreste bunatate si intelegere pentru a putea deplange aceasta uriasa pierdere in privat” a fost mesajul de pe Facebook, potrivit CNN.

Cantaretul Peter Tork a murit la 77 de ani

Cantaretul Peter Tork a murit la 77 de ani

„Vrem sa multumim tuturor pentru dragostea impartasita, dedicatie si suportul acordat. Sa va avem in lumea noastra a imsemnat enorm pentru noi. Vrem sa stiti ca Peter va era extrem de recunoscator, iar una dintre cele mai amri bucurii din viata lui o reprezenta faptul ca putea sta in fata voastra, cantand piesele lui preferate. Trimitem binecuvantari si ganduri bune tuturor, cu multa recunostinta” a fost continuarea mesajului.

Tork canta la bass si clape pentru celebra trupa care a scos hit-uri precum „Daydream Believer” si „I’m a Believer.” Cauza mortii insa nu a fost specificata, insa Tork a spus pentru Washington Post in 2009 ca acum ceva vreme ca a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer.

„Nu imi este frica sa mor, insa vestea m-a lovit asemenea unui pumn in piept” a spus Tork acumj ceva vreme.

Publicat: 22 Feb. 2019, 10:52 Vedete
Pe aceeași temă