Fosta gimnasta Sandra Izbasa trece la actorie! Va juca intr-un film cu Gica Craioveanu

Publicat: 21 feb. 2019, 16:24 Autor: Simona News 3

Sandra Izbasa a facut dezvaluiri despre filmul in care va juca alaturi de Gica Craioveanu.

Sandra Izbasa este una dintre cele mai mari campioane ale Romaniei, fiind si ultima campioana olimpica a gimnasticii romanesti, titlu obtinut in 2012.

Insa chair daca s-a lasat de gimnnastica, drumaosa sportiva nu sta locului si cauta mereu activitati interesante. Se apre ca ultima a socat pe toata lumea, in special fanii acesteia, care nici nu visau s-o vada in asemenea ipostaza.

Astfel, fosta campioana va avea un rol in comedia politista „Faci sau taci”. Insa nu este singura sportiva din pelicula, fiindca alaturi de ea va fi si fostul mare fotbalist roman, Gica Craioveanu.

Fosta gimnasta Sandra Izbasa trece la actorie

Fosta gimnasta Sandra Izbasa trece la actorie

Filmarile nu au fost usoare, si s-a lasat cu accidentari, fiindca Sandra si-a facut singura cascadoriile, avand loc tot felul de incidente, din fericire, nu grave.

„Iura Luncașu mi-a propus să joc în filmul pe care el îl va regiza. E un rol pozitiv, noi ajutăm să eliberăm niște fete dintr-un bordel. Este o comedie polițistă, dar noi suntem mai mult pe zona de acțiune, suntem în misiune.

Cascadoriile le-am făcut eu, am avut accidente la filmări. Am ratat un zid. Gică Craioveanu s-a descurcat foarte bine, și el avea emoții. O să vedeți ce rol are. Este un spaniol care vine să negocieze, o să vedeți”, a spus Sandra Izbasa, pentru blogul Corinei Caragea, conform digisport.ro.

Publicat: 21 feb. 2019, 16:24 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă